550 fontos szoba milyennek számit Londonban?
Figyelt kérdés
minden benne van, kis duplaszoba, belvároshoz 10 perc busszal. 2 másik lakotárs lenne nekik is külön szoba+ nappali.2012. jún. 7. 22:58
1/7 anonim válasza:
Én igaz nem Londonban élek,de 3 szobás lakást(kis kerttel) bérelek ennyiért.(persze erre rájönnek még az egyéb fizetni valók)
De Londonban ez átlagos ár dupla szobáért.De nem árt körbe néznek mert heti 110-120 fontért i studsz dupla szobát bérelni jó helyen.
3/7 anonim válasza:
tegnap 23:49
Ha te 160- ért tudsz akkor drágábbat ajánlasz mint amit a kérdező mond. Ő 137.5 fontért bérelné a szobát hetente..
Az 550 font havi bérlést jelent.
Ha viszont én tévedek,és az 550 font heti bérlés lenne akkor piszkosul drága.(ez havonta 2200 font lenne.
4/7 A kérdező kommentje:
havi 550 , 31 napra
2012. jún. 8. 00:56
5/7 anonim válasza:
Átlagos ár, de azért találhatnál olcsóbbat. Persze valószínűleg rosszabb környéken, úgyhogy én a helyedben elfogadnám.
6/7 anonim válasza:
Mi a parommal masfel szobas, nappalis lakast berlunk, es meg kert is van, a havi osszkoltseg 1150-nel nem volt tobb, meg a nagy hideg idejen sem (mikor azert futeni kellett rendesen......) Ez, ha jol szamolom £575 fejenkent. Mondjuk az teny, hogy busszal 10 perc a belvaros (ami igazan jo ido, mert nekem metroval 20-25), DE, a lenyeg, hogy hol van a munkahelyed... Ha nem esik "utba", akkor nem a legjobb valasztas. Illetve a kis dupla szoba igazabol "kisszoba", ami egy embernek eppen eleg. Szval lehet jobb, ha meg keresgelsz egy kicsit!
7/7 A kérdező kommentje:
a munkahelyem is a belvárosban van 20 perc busszal.
2012. jún. 14. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!