Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Segitenétek? FONTOS!

Matrasos kérdése:

Segitenétek? FONTOS!

Figyelt kérdés
A szobámról van szó higy buzditsam magam a kitakarítására?

2012. máj. 16. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:

én a részletekben szoktam elveszni

elkezdek port törölni, és a harmadik vacaknál leülök, elmélázok, honnan is van, keresek hozzá valamit, elkezdek gyöngyöt fűzni ...

néha erőt veszek magamon

előveszek egy nagy dobozt, és kíméletlenül beleszórom a kallódó kis csodákat, amik a héten nem feltétlen kellenek.

ha kell valami a dobozból, kiveszem, ha fél évig nem kell - és nem a téli csizmám pl- akkor már nem is fog kelleni és kidobom.

Anyukám meg kikukázza, mert az még jó lesz...

amit ő dob ki, azt meg én "mentem" meg.

pontosan mit is kellene csinálnod?

kiporszívózni, port törölni?

vagy koszos zoknit ágy alól kikotorni?

pizzásdobozt szag után megkeresni?

(nálunk bogár nincs) azokat megkeresni?

vagy mit?

2012. máj. 16. 21:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Én megpróbálom néha egy idegen szemével nézni. Elképzelem, mit vesz észre, aki bejön hozzám: pl. "milyen poros itt minden, csupa szösz a padló, undorító a szekrény fogantyú, pfuj, de büdik ezek a szétszórt zoknik..." És akkor nekiesek inkább, csak ne kelljen undorodni, annak aki váratlanul beállít hozzám.
2012. máj. 16. 22:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Vegyél elő egy nagy dobozt, és dobálj bele mindent, majd vágd be a szekrény aljába :)))

Én így csináltam régebben. Aztán elfogyott a hely a szekrényben. Aztán mindenhol elfogyott a hely, és kivágtam minden felesleges vackot. Azóta könnyebb:)

2012. máj. 17. 10:13
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2013. márc. 6. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!