Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nektek milyen munkátok van,...

Nektek milyen munkátok van, milyen fizetésért és mennyire kell sokat dolgoznotok ott?

Figyelt kérdés
Csak kb érdekelne mert nemtudom, hogy mennyire könnyű találni manapság semmittevős munkát. Mert most van 1 nekem ami ugyan emellé nem fizet túl jól, viszont alig kell dolgozni. De elég sokat unatkozok ott és most egy kis időre elmennék egy pörgősebb helyre, viszont nem tudom, hogy utánna tudnék -e találni megint ilyen laza helyet.. :S
2014. febr. 7. 22:47
 71/111 anonim ***** válasza:
94%

Üzleti elemző egy multinál: Átlagosan havi 400k-t keresek innen

És mellékállásban IT tanácsadó és fejlesztő vagyok egy startupnál ott átlagosan havi 200k-t kapok.

Ezért rengeteget kell dolgoznom, másból sem áll az életem, csak a munkából.

2016. jan. 16. 13:23
 72/111 anonim ***** válasza:
100%
Elozo helyemen unatkozos volt, szaz alatt. De dolgoztam halal porfesben ugy, hogy wc re sem engedtek, vagy eheztem, mert nem ehettem. Az is szaz alatt volt:(
2016. febr. 6. 17:52
 73/111 anonim válasza:
88%
Egyetemre járok, mellette programozó gyakornok vagyok (diákmunkásként) egy közepes méretű magyar cégnél, nettó 1000 ft-os órabérért. Ha 40 órában vagyok az kb 180 ezret jelent.
2016. márc. 2. 05:11
 74/111 anonim ***** válasza:
100%

Mégis csak megvan az a KSH netto 150-es átlag, amit porhintenek a rengeteg minimálbéres képébe :_D

Azóta váltottam (előző komentem kb 3. oldalon van) , maradtam közszférában,de az a 100 ezer végre megvan minden plusz talpalás és mellékállás nélkül is. Igaz 12 órában nyomom,de legalább több a szabadidőm és kertészkedés mellett tavaszodván ez igen csak kell!

Egészségügy iroda.

2016. márc. 11. 23:47
 75/111 anonim ***** válasza:
100%
Ja persze úgy üti meg a 100-at,ha van annyi éjszakám ahány nappalom is /hó :D Szép az élet. Örülök,hogy segíthetek :D
2016. márc. 11. 23:48
 76/111 anonim ***** válasza:
97%

Külföldön vagyok adminisztrátor SSC-ben. Heti 37,5 óra. Egyszerű munka, nem is értem, miért embereknek fizetnek még ilyen munkáért, gondolkozni sem kell. Nettó 2000 Euró. Felügyelet alig van. Csoportvezetőmnek mondtam ma megint, hogy adjon már valami munkát. Erre írt másik csoportvezetőknek egy levelet (benne másolatban én), hogy én elvégzendő melót keresek, adjanak már valamit, ha segítség kell. Olyan hangnemben, mintha valami rosszat csináltam volna azzal, hogy munkát kértem. Egyébként napi 3-4 órát dolgozom, a többiben rejtve internetezek. Pedig tanulni kellene a szabadidőben.

Korábbi munkahelyeimen is sokszor éreztem haszontalannak magamat. Attól tartok, kevés olyan munkám lesz az életben, amelyiket értelmesnek és hasznosnak fogok tartani.

2016. jún. 1. 15:49
 77/111 anonim ***** válasza:
100%
azaz egyszerű munka amúgy nagyjából miből áll? neked nem kell telefonálgatnod meg sokat kommunikálni?
2016. júl. 17. 23:34
 78/111 anonim válasza:
100%

kinek szól a kérdés?

telefonálgatni nem az egyszerűségtől függ h kell e am.

2016. júl. 18. 16:01
 79/111 anonim ***** válasza:
100%
én a felettem lévő kommentre ( Zizitop ) reagáltam konkrétan
2016. júl. 19. 01:40
 80/111 anonim ***** válasza:
95%
Érdekes hogy itt szinte alig van alacsony keresetű ember, sőt még egy-néhánynak a munka is unalmas meg keveset dolgozik. Más meg közmunkán vagy minimál bérért robotol és azok nem szólalnak meg, pedig ugye név nélkül vagyunk itt sokan. Na ennek mi lehet az oka...?
2016. aug. 14. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!