Nektek milyen munkátok van, milyen fizetésért és mennyire kell sokat dolgoznotok ott?
Üzleti elemző egy multinál: Átlagosan havi 400k-t keresek innen
És mellékállásban IT tanácsadó és fejlesztő vagyok egy startupnál ott átlagosan havi 200k-t kapok.
Ezért rengeteget kell dolgoznom, másból sem áll az életem, csak a munkából.
Mégis csak megvan az a KSH netto 150-es átlag, amit porhintenek a rengeteg minimálbéres képébe :_D
Azóta váltottam (előző komentem kb 3. oldalon van) , maradtam közszférában,de az a 100 ezer végre megvan minden plusz talpalás és mellékállás nélkül is. Igaz 12 órában nyomom,de legalább több a szabadidőm és kertészkedés mellett tavaszodván ez igen csak kell!
Egészségügy iroda.
Külföldön vagyok adminisztrátor SSC-ben. Heti 37,5 óra. Egyszerű munka, nem is értem, miért embereknek fizetnek még ilyen munkáért, gondolkozni sem kell. Nettó 2000 Euró. Felügyelet alig van. Csoportvezetőmnek mondtam ma megint, hogy adjon már valami munkát. Erre írt másik csoportvezetőknek egy levelet (benne másolatban én), hogy én elvégzendő melót keresek, adjanak már valamit, ha segítség kell. Olyan hangnemben, mintha valami rosszat csináltam volna azzal, hogy munkát kértem. Egyébként napi 3-4 órát dolgozom, a többiben rejtve internetezek. Pedig tanulni kellene a szabadidőben.
Korábbi munkahelyeimen is sokszor éreztem haszontalannak magamat. Attól tartok, kevés olyan munkám lesz az életben, amelyiket értelmesnek és hasznosnak fogok tartani.
kinek szól a kérdés?
telefonálgatni nem az egyszerűségtől függ h kell e am.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!