Nektek milyen munkátok van, milyen fizetésért és mennyire kell sokat dolgoznotok ott?
"Kicsit úgy érzem hülye vagyok, de a környezetem szerint jó döntés volt."
Biztos nem fogod, az ido mindennel erteksebb.
Főiskolai szociális munkás végzettséggel (nyelvvizsga nincs meg) először pultoztam netto 70+ jatt (havi átlagban így megvolt a netto 100,de ezért havi 15-16 szor 13-14 órákat talpalni kellett. Elég is volt. Most portás vagyok netto 77 ezerért (garantált bérminimum) Mellékesben idős gondozást végzek (pelenkázás,etetés,mindent amit eltudtok képzelni nevetséges óradíjért), így van meg a havi 100, de így heti 3 szor 12 órát dolgozok. Tehát nekem nem a munka büdös, hanem a pelenka :D
Én is váltani akarok,mert fizikailag és szellemileg is eltunyul itt az ember, ez nyugdíjas állás. HA most 2 év után nem török ki félő,hogy örökre itt ragadok. Kikértem megint az erkölcsit (ennyi fizetésből meg kell fontolni mikor ad ki az ember a keze közül 3100 forintot,ami lehet sose térül meg)és most küldözgetem az önéletrajzokat. Hátha.
nettó 360K Szoftverfejlesztőként. De ez 10 évbe telt: 2 évig nettó 54K, Gyakran heti 6 nap, napi 10-14 óra munka, melóhelyenalvás, egyhuzamban 32 órázás, stb.
Most próbálok saját vállalkozást indítani.
Nettó 220 000 + bérlet, ügyvédjelölt, nem napi 8 óra munka, de szeretem.
Nem tudom, h mit szeretnék a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!