Dolgoznál 180. 000Ft bruttó fizetésért 6x12órát?
Figyelt kérdés
Vasárnap estétől péntek délutánig. Napi 10-12óra fizikai munka. Bejelentett munkaviszony és CSAK éjszakai munkavégzés.2013. jún. 1. 17:29
1/19 A kérdező kommentje:
Raktári munkavégzés-pakolás szortírozás.
2013. jún. 1. 17:29
2/19 anonim válasza:
Semmiképp. Jelenleg 5x4 órát dolgozom hetente ugyanennyiért, és még csak nem is fizikai munka, tehát nem fáraszt ki fizikailag, éjszaka meg pláne nem kell dolgoznom.
3/19 anonim válasza:
Én heti 5*8 órát dolgozom ennyi pénzért.
4/19 A kérdező kommentje:
Beosztásotokat és végzettségeteket leírnátok?
2013. jún. 1. 17:43
5/19 A kérdező kommentje:
Meg persze a régiót ahol dolgoztok.
2013. jún. 1. 17:43
6/19 anonim válasza:
En brutto 850k alatt 5*8-at sem dolgoznek.
7/19 anonim válasza:
72 óráért 180e? IGEN dolgoznék érte
8/19 anonim válasza:
Nagyon sokan a feléért is dolgoznak ugyanennyit!
9/19 anonim válasza:
Annak ellenére, hogy heti 15 órában kapok nettó 150-et, igen, ennyiért is dolgoznék. Dolgoztam is ennyiért korábban, és valószínűleg még fogok is.
10/19 anonim válasza:
Ha ra lennek szorulva gondolkozas nelkul elvallalnam, mint irtak elottem is sokan fele ennyi penzert is dolgoznak ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!