Mennyit keres egy kezdő körzetigazgató? (bruttó)
Feladatkör:
Információ szerzés a hazai piacról és annak kiértékelése
Az üzleti partnerekkel való napi kapcsolattartás és információk cseréje
Nyersanyagok felvásárlása
Nyersanyagok értékesítése
A kereskedelmi és a logisztikai osztállyal való napi kapcsolattartás
Nyiilvántartás vezetése
Autó, mobil, notebook, home office
Csak bruttó 150e ?
Megmondom őszintén többre gondoltam!
Mivel egy teljes megyét úgymond felügyelni nem kis felelősség és munka.
És az a bizonyos élesztőipari cég mennyire számit nagy vállalatnak?
Mivel az én esetemben egy nagy nemzetközi cégről lenne szó.
A nem 8-órás munka alatt azt érted, hogy sokkal több ???
Hasonló pozíciókat pl. Értékesítőt néztem a fizetések.hu weboldalon és ott egy pályakezdőnek, egyetemi végzettséggel bruttó 375000ft-ot mutat. Ez szerintem enyhe túlzás javítsatok ki, ha tévednék. Eléggé irreális összegeket látok ott.
Mi a reális bruttó összeg, amit az interjún kérhetünk ebben a pozícióban ???
Nos mennyire nagy?! Ebben a regioban az osszes nagyobb ceghez az o termekeik mennek, mert nem csak elesztovel foglalkoznak hanem keleszto, meg terfogatnovelo meg egy csomo ehez kapcsolodo termekuk van! Vegzetseget tekintve gazdasagi diplomaja volt de 6-7eve elkuldtek elelmiszer-mernokire kvazi munka mellett csinalhatta, persze a ceg fizette a tanulmanyokat nyilvan extra idot nem kapott a tanulasra. Munka idejet tekintve nem 9-17ig dolgozik hanem elmegy reggel 7-8korul aztan 6-7-8 mire haza er meg van hogy ejjel is van egy-egy alkalommal.
Lehet magyarorszagon jo fizeteseket keresni de ahoz kell megszerzett tudas, sok munka es szerencse es persze tapasztalat! Csak sajnos ott tartunk, hogy sokan hiszik azt, hogy diploma van a kezeben akkor ovek a vilag... Termeszetesen a nagyszamok torvenye alapjan kivetelek mindig vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!