Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kezdő rendszergazdaként a...

Kezdő rendszergazdaként a bruttó 200. 000Ft korrekt fizetés Budapesten?

Figyelt kérdés

2 éve végeztem a sulit, informatikai hálózattelepítő és üzemeltető (OKJ) Cisco hálózati akadémia az alap. CCNA)

Diplomám nincs. Programozni nem tudok. Egy vállalat most indul és ide keresnek rendszergazdát. 30-max 50 fő. Programfejlesztés a fő profiljuk és ennek a támogatása lenne a feladatom. Próbaidő alatt bruttó 150.000, aztán bruttó 200.000Ft fizetéssel. Juttatásokról még nem tudok.

Gyakorlatot egy nagyobb gimnáziumban és egy másik közintézményben szereztem, szóval nem nagy durranás:)

2012. júl. 3. 12:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképp korrekt pár évig. Addig leraksz egy diplomát majd nézhetsz jobban fizető ITs állás után.

Most, a te helyzetedben ez egy nagyon jó ajánlat.

2012. júl. 3. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!