Milyen mértékben adnád fel önmagad egy jó fizetésért?
hat jó az egyértelmű, hogy megéljhetés meg x összeg, de egy rrész kinek mi a megélhetés (auto, saját ház, lakás? vagy mi?) meg kérdés mi az x ?
Szóval egyszerűbb ha konkrétan számszerűsíted a dillemmád,
ha mostani munkával keresel x-et hányszor x-ért "adnád fel önmagad?"
Én nem értem mit nem értesz utolsó (és első) a kérdésen. Mindenki számára van egy jó fizetés...természetesen ez valamivel eltér egyénenként. Ha neked egy milka a jó fizetés, akkor azért mennyit vagy hajlandó változni vagy tűrni?
A válaszom pedig, hogy én nem a jó fizetésért "adnám fel önmagam", hanem egy valamire való munkáért, amely során egy jó szakember lehetnék. A pénz jön és megy, de ha ötvenévesen arra kéne ráébredjek, hogy valójában nem értek semmihez, mert csak a gyártósort nyomtam egész életemben, akkor nagy valószínűséggel depresszióba esnék. Ezért dolgozok inkább itthon kevesebb pénzért mérnökként, mintsem kimenjek külföldre ötször ennyi pénzért mosogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!