Nektek milyen munkátok van, milyen fizetésért és mennyire kell sokat dolgoznotok ott?
Már elég sok helyen dolgoztam, pedig még csak a 20-as éveimben járok. Volt olyan hely ahol csak néhány napot/hetet, mert épp csak annyit kerestem ami a bejárási költségeimet fedezte...pl.értékesítő munka.
Ami említésre méltó, minimum 3 hónapos munka volt a következők, nettó fizetéssel:
Fagyi pultos:96e+ebéd
Telefonos ügyintéző: 80e
Banki ügyintéző: 110e+12e cafeteria+bkv bérlet
Külföldön baby-sitter: 180e+lakás
A logisztikában dolgozom havi nettó 120 ért, vidéken.
családias munkakör, normális főnökök, kis kft. lehetne több pénz, de jelenleg a jó munkakör lenyűgöz...:) munka változo, van hogy pörgős, van hogy nyugis. túlóra nemigazán, ellenben csapatépítő tréningek vannak stb. stb.
5 hónapja vagyok itt.
az előző cég szintén logisztikai nagyobb volt, kb 10 ese a jelenleginek. Többet kerestem kicsivel, de állandó szekálás, telefonálgatás, folyamatos stressz, kiszámíthatatlan napi munkaidő...irodavezető, és közvetlen főnök idióta napi kérdései amiket ha meghallottam görcsbe rándult a gyomrom. 1.5 évet bírtam így.
NEM VOLT ROSSZ DÖNTÉS VÁLTANI!
24/F
Közgazdász végzettséggel, könyvelés, adótanácsadás,
napi átlagban kb 12-15 óra, nettó 450-550.
Rengeteg felelősség, nagyon sok munka, jogszabályok folyamatos naprakész ismerete stb, e mellette suli. Nyilván gyerek mellett nem kivitelezhető, de pontos időbeosztással tökéletesen működőképes a dolog pár évig.
Kedves 4. hozzászóló! 2014-02-08 06:55
Mi a munkaköröd és milyen szektorban tevékenykedik a vállalat?
Lévén leírtam, hogy áruház, így ki lehetett találni, hogy kiskereskedelem.
Már nem ebben a munkakörben dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!