Nektek milyen munkátok van, milyen fizetésért és mennyire kell sokat dolgoznotok ott?
Junior Programozó vagyok 280k net. és kvasokat kell dolgozni érte.
Te mit csinálsz?
Ezt a melót ilyen hozzáállással ne hagyd ott...
Amúgy gyakornok vagyok egy nagy multinál 180-200K közötti nettóért + juttatások (túlóra függvénye). Napi 8 óra alatt kell kb. 12 órányi melót elvégezni és itthon még úgymond meg is kell tanulnom a tananyagot utána, átlag olyan 3-400 oldal / hónap egy évig.
Nemsokára végzek a gyakornoki programmal, ha kapok kinevezést akkor 250-280 nettó közé fog "ugrani" a bérem. De onnantól még a mostaninál is többet kell majd dolgozni nyomás alatt.
Csak, hogy példázzam mit jelent a "sok", az áruházban, ahol dolgozunk 2 db szék van ~ 80 dolgozóra. Gyakorlatilag mindent állva vagy menet közben csinálunk! (őszintén, ha lenne szék akkor sem tudnánk leülni, sőt, megállni sem, írni, beszélni, gondolkodni, mindent 2 uticél között kell, különben a felével sem végzel a dolgaidnak)
Utolsó, ez nettó v bruttó és a 8 óra mennyire megterhelő?
Mert én a 8 órában pl óránként 20-30 percet elcigizhetek az épület előtt és csak mondjuk 4 órát dolgozok de ügyeletes vagyok 12 órában tehát ott kell lennem ha más nem az épület előtt.
És ha szólnak csak akkor kell megcsinálni ezt-azt de azt se kapkodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!