Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nekem sosem lesz állásom?...

Nekem sosem lesz állásom? Teljesen el vagyok keseredve

Figyelt kérdés

Másfél éve dolgozhatnék, de mióta kikerültem az egyetemről, nem volt munkám. Semmihez sem értek. Tényleg semmihez, pedig nem vagyok az az elveszett gyerek. Időben végeztem minden tanulmányommal. A nyelvvizsgára is 2 hónap alatt készültem fel magamtól, mégsem vagyok előrébb.

Hiába dolgoztam évekig nyári szünetben tanulóként (segédmunka), egyszerűen úgy érzem, hogy semmilyen munkára nem fognak felvenni, hiába próbálkozom, nem tudom mit kellene most már tennem.

2013. dec. 7. 12:40
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
én ezért fogok belátható időn belül kimenni külföldre:)
2013. dec. 7. 14:26
 12/26 anonim ***** válasza:
Ajnye, nekem egy haverom pont most akar gépészmérnökként területet váltani, érdekli a mezőgazdaság, oda akar menni mérnöknek. Akkor nem sok lehetősége van, mi? :/
2013. dec. 7. 14:43
 13/26 A kérdező kommentje:
Én nem is a szakmában próbálok elhelyezkedni, de nem sok babér termett eddig. :/
2013. dec. 7. 15:08
 14/26 anonim ***** válasza:

Agrármérnökként én sem itthon keresnék munkalehetőséget. Ha 2 hónap alatt sikerült felkészülnöd nyelvvizsgára, akkor nyelvérzéked is kell hogy legyen, hiába nem 0-ról kezdted a tanulást.

Feküdj neki az adott nyelvnek, és irány külföld!

2013. dec. 7. 16:36
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem akarok külföldre menni. Nálam ez elvi kérdés.
2013. dec. 7. 16:46
 16/26 anonim válasza:

Hát ha munkát akarsz akkor ne itt keresd hanem külföldön!Én éretségivel hát mosogatóként kezdtem most már pincér vagyok 1250eurót keresek!Egyetem se kellet és nagyon jó anyagi hátterem van!Ausztriába élek ha van nyelvérzéke az embernek használja ki!

Remélem tudtam segíteni!

Sok szerencsét kívánok írj ha segítség kell!

2013. dec. 7. 18:04
 17/26 anonim ***** válasza:
A jabilba biztos felvennének.
2013. dec. 7. 18:55
 18/26 A kérdező kommentje:
Múlt héten olvastam, hogy 700 embert küldtek el onnan.
2013. dec. 7. 19:05
 19/26 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon szép ez a "külföldön vagyok pincér, semmi nem kellett hozzá", viszont óriási csapda is egyben. Mert amíg az ember fiatal, addig tényleg nem gond éjjel-nappal dolgozni, jó pénzért, de hosszú távon nem megoldás, mert egyrészt eljön azaz idő, amikor már nem leszel elég fitt és szép a vendéglátózáshoz, család mellé baromira nem aktuális, és semmi olyan munkatapasztalatot nem ad, amivel valaha is ki tudnál lépni a vendéglátós szakmából.
2013. dec. 7. 19:20
 20/26 anonim ***** válasza:
Utolsónak nagyon igaza van. És ez amit ír igaz a többi külföldi "szétkeresem magam minimálbéres melóval" jampikra is.
2013. dec. 7. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!