Nekem sosem lesz állásom? Teljesen el vagyok keseredve
Másfél éve dolgozhatnék, de mióta kikerültem az egyetemről, nem volt munkám. Semmihez sem értek. Tényleg semmihez, pedig nem vagyok az az elveszett gyerek. Időben végeztem minden tanulmányommal. A nyelvvizsgára is 2 hónap alatt készültem fel magamtól, mégsem vagyok előrébb.
Hiába dolgoztam évekig nyári szünetben tanulóként (segédmunka), egyszerűen úgy érzem, hogy semmilyen munkára nem fognak felvenni, hiába próbálkozom, nem tudom mit kellene most már tennem.
Agrármérnökként én sem itthon keresnék munkalehetőséget. Ha 2 hónap alatt sikerült felkészülnöd nyelvvizsgára, akkor nyelvérzéked is kell hogy legyen, hiába nem 0-ról kezdted a tanulást.
Feküdj neki az adott nyelvnek, és irány külföld!
Hát ha munkát akarsz akkor ne itt keresd hanem külföldön!Én éretségivel hát mosogatóként kezdtem most már pincér vagyok 1250eurót keresek!Egyetem se kellet és nagyon jó anyagi hátterem van!Ausztriába élek ha van nyelvérzéke az embernek használja ki!
Remélem tudtam segíteni!
Sok szerencsét kívánok írj ha segítség kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!