Vaterások! Teljesen el vagyok keseredve. Kezdjek aggódni?
Vagy nincs szükségük/olyan a használt cucc. Ami igazából tényleg úgy fogy ott, mint a cukor, az elektronikai eszköz. Igazából nagyon a vatera sem éri meg, mert amennyivel többért el is tudnád adni, az úgy is a vaterának meg termékfeltöltési/eladási ár jutaléka címen.
Nem nagyon szeretem ilyen szempontból a vaterát, mert tényleg csak az megy, amid nincs, vagy nem szívesen adnád el. De ha nem akarod 1 Ft-ért elszórni, töröld le, a végén lesz rá licit, és elmegy 1 Ft-ért. Sokan csinálják ezt, nincs szüksége rá, de ráüt, hogy legyen értékelése.
Érdekes,én is pont így vagyok!!
Senkinek nem kell semmi sem-míg 2 éve tényleg mindent pillanatok alatt el lehetett adni BÁRMIT a Vaterán!
Mindenki ingyen,vagy legalább is nagyon nagyon irreálisan ár alatt szeretne mindent megkaparintani-de normális licitek nem érkeznek semmire sem.
Be tudsz állítani minimál árat mikor felteszed a termékeket, ha az alá érkezik licit,akkor nem sikeres a licit-tehát nem kell odaadnod a terméket annyiért.-de ennek külön díjazása van.
Képzeld-én is feltettem egy iszonyatosan értékes festményt-hatalmas,4 generáción keresztül ment már-tehát nagy értékű-ráadásul vászon-és EGY DB LICIT SEM ÉRKEZIK RÁ!!!Azért ingyen meg senkinek nem adom oda-az biztos!
Havonta hány eladása van? Azért az sem mindegy.
Egyre ritkább, hogy valaki ebből éljen, ismertem én is nem egy embert, akik évekig ebből éltek, havi haszon 100e felett volt, vették a ruhát külföldről akciósan vagy a kilós turiból, a teszveszen eladták a többszörös áron, de a válság után folyamatosan visszaesett a forgalom, a turiban a minőség is leromlott, így felhagytak vele. Szoktam még látni 1-2 ilyen arcot a turiban, akiről tudom, hogy ezzel foglalkozik, de a legtöbb már rég kikopott, ők meg szerintem nem találnak munkát és elvegetálnak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!