Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterások! Teljesen el vagyok...

Vaterások! Teljesen el vagyok keseredve. Kezdjek aggódni?

Figyelt kérdés
Nemrég úgy döntöttem, hogy eladom a használt cuccai m és erre a legmegfelelőbb hely a Vatera. Gondoltam felteszek mindent egy forintra, hogy csábító legyen. Valami lassan már 10 napja fent van és egy darab licit sincs rajta, pedig nem volt olcsó. Amin meg van licit mind 1Ft-ön áll és egy hét van még hátra. Nem szivesen adnám annyiért. Eddig két értékelésem van, de becsületes vagyok. Lehet ez a baj, hogy nincs hírnevem?
2013. okt. 15. 08:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Na én pont ezért nem vagyok vaterás.Utálom mint a szart az egész vaterát ! -1 vélemény-
2013. okt. 15. 08:54
 2/14 anonim ***** válasza:

Vagy nincs szükségük/olyan a használt cucc. Ami igazából tényleg úgy fogy ott, mint a cukor, az elektronikai eszköz. Igazából nagyon a vatera sem éri meg, mert amennyivel többért el is tudnád adni, az úgy is a vaterának meg termékfeltöltési/eladási ár jutaléka címen.

Nem nagyon szeretem ilyen szempontból a vaterát, mert tényleg csak az megy, amid nincs, vagy nem szívesen adnád el. De ha nem akarod 1 Ft-ért elszórni, töröld le, a végén lesz rá licit, és elmegy 1 Ft-ért. Sokan csinálják ezt, nincs szüksége rá, de ráüt, hogy legyen értékelése.

2013. okt. 15. 09:15
 3/14 anonim ***** válasza:

Érdekes,én is pont így vagyok!!

Senkinek nem kell semmi sem-míg 2 éve tényleg mindent pillanatok alatt el lehetett adni BÁRMIT a Vaterán!

Mindenki ingyen,vagy legalább is nagyon nagyon irreálisan ár alatt szeretne mindent megkaparintani-de normális licitek nem érkeznek semmire sem.

Be tudsz állítani minimál árat mikor felteszed a termékeket, ha az alá érkezik licit,akkor nem sikeres a licit-tehát nem kell odaadnod a terméket annyiért.-de ennek külön díjazása van.

Képzeld-én is feltettem egy iszonyatosan értékes festményt-hatalmas,4 generáción keresztül ment már-tehát nagy értékű-ráadásul vászon-és EGY DB LICIT SEM ÉRKEZIK RÁ!!!Azért ingyen meg senkinek nem adom oda-az biztos!

2013. okt. 15. 09:17
 4/14 anonim ***** válasza:
Egyre csóróbbak az emberek, ez meglátszik az aukciós oldalakon, pár éve még virágzott, most alig lehet eladni valamit. Mindenki minél jobb állapotút, márkásat és mindehez minél olcsóbban szeretne hozzájutni. Amire nincs licit szedd le, ha a többire sem érkezik több, mielőtt lejárna, kérj meg egy ismerőst, hogy licitáljon rá és így megmarad és nem kell 1ft-ért odaadni.
2013. okt. 15. 09:32
 5/14 A kérdező kommentje:
De másnak akkor miért sikerül? :S van, aki ebből él meg.
2013. okt. 15. 10:09
 6/14 A kérdező kommentje:
Van jópár eladó akiről tudom, hogy megveszi a cuccait parszaz forintért és több ezerért elkel neki, van mikor 10.000ft felett.
2013. okt. 15. 10:11
 7/14 anonim ***** válasza:

Havonta hány eladása van? Azért az sem mindegy.

Egyre ritkább, hogy valaki ebből éljen, ismertem én is nem egy embert, akik évekig ebből éltek, havi haszon 100e felett volt, vették a ruhát külföldről akciósan vagy a kilós turiból, a teszveszen eladták a többszörös áron, de a válság után folyamatosan visszaesett a forgalom, a turiban a minőség is leromlott, így felhagytak vele. Szoktam még látni 1-2 ilyen arcot a turiban, akiről tudom, hogy ezzel foglalkozik, de a legtöbb már rég kikopott, ők meg szerintem nem találnak munkát és elvegetálnak vele.

2013. okt. 15. 11:26
 8/14 A kérdező kommentje:
Havi 150-200 eladása van, biztos vagyok benne, hogy 500.000 megkeres vele.
2013. okt. 15. 12:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Mit árul, hogy ilyen jól megy?
2013. okt. 15. 12:29
 10/14 A kérdező kommentje:
Angol márkás ruhákat, amit kétlem, hogy külföldről hozat drágán, szerintem turkálósak. Én meg megvettem a ruháimat 6-7-8 ezerért és viszik 1Ft-ért... :S
2013. okt. 15. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!