Vaterások! Teljesen el vagyok keseredve. Kezdjek aggódni?
Figyelt kérdés
Nemrég úgy döntöttem, hogy eladom a használt cuccai m és erre a legmegfelelőbb hely a Vatera. Gondoltam felteszek mindent egy forintra, hogy csábító legyen. Valami lassan már 10 napja fent van és egy darab licit sincs rajta, pedig nem volt olcsó. Amin meg van licit mind 1Ft-ön áll és egy hét van még hátra. Nem szivesen adnám annyiért. Eddig két értékelésem van, de becsületes vagyok. Lehet ez a baj, hogy nincs hírnevem?2013. okt. 15. 08:45
11/14 anonim válasza:
kiemeli a hirdetéseket, fizet rájuk,h jobb helyen jelenjenek meg stb.
anélkül ostobaság 1Ft-os aukciót indítani olyan témakörben ami nem baromira felkapott és sok van belőle, pl ruha.
sokan buknak az 1Ft-on, ez az üzleti érzék és marketing hiánya.
12/14 anonim válasza:
Nem drága pl Angliából se, főleg ha nagy tételben rendeli, akkor a posta se vészes, mi is szoktunk rendszeresen rendelni, de csak magunknak. Kint minél kevesebb a méret és a szín választék, úgy olcsósodik, ott tudnak akciózni, nagyon megéri, jó dolgokat ki lehet fogni potom pénzért, itthon csak akkor veszünk ruhát, cipőt, ha valami nagyon kell, amúgy mindent kintről rendelünk évek óta.
13/14 anonim válasza:
Lehet enged még a rendszer minimálárat beállítani akkor is, ha már van rajta licit, próbáld meg.
14/14 Linkoln válasza:
Az hogy nem lehet belőle megélni túlzás.
Mondjuk úgy hogy marketing, tervek és jó forrás nélkül nem lehet megélni.
Nagyon automatikus rendszert lehet építeni sok pénzből.
A baj a kérdezőnél ott van hogy nincsen adásvétele, nem találják meg a hirdetéseit (Nincs marketing) és nem győzted meg a látogatókat arról hogy jó az nekik.
Kérdem tőled, kell egy zopo teló? 4 magos? 50 ezer
Gondolom nem. Nem? Pedig marhára kapnak érte. Nem mindegy hogy hogy tálalod.
De ha belinkeled a termékeid, és rájuk licitálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!