Vaterások! Fenyegető ügyféllel mit szoktatok csinálni?
Figyelt kérdés
Eladtam neki egy 30 ezer ft értékű ruházatot 10 ezer ft-ért.Amiből még alkudott valamennyit így végül 7ezerért oda adtam nki.Az a kabát reljesen jó állapotban van kb 3-szor lett kimosva és nem sokat volt hordva.Se fakulás,se szakadás semmi ilyen nincs rajta.Mivel nincs számlaszámom így csak utánvéttel tudtam küldeni ami majdnem 2000 ft-be fájt nekem.Garanciát nem vállaltam rá de a vevő azt állítja ki van nyúlva az újja.Ami nem igaz mert ez ilyen szabás,a paramétereket leírtam neki pontosan és vagy 10 db képet küldtem neki hogy bizonyosodjon meg róla hogy valóban tetszik e neki.Közben hívogat meg fenyeget hogy tovább viszi az ügyet és hasonló dolgok.Most ha akarnám se tudnám vissza cserálni mert külföldön vagyok.Azt hozzá tenném hogy egy valóban jó állapotú kabátról van szó ami márkás és nem elhasznált kínai gagyi.T mit szoktatok csinálni ilyen esetben?Vagy mit csinálnátok?Nem csak vaterásokat kérdezem..2012. nov. 28. 10:26
2/13 A kérdező kommentje:
Írtam hogy nem vállaltam!Ráadásul azt akarja hogy elöbb én küldje vissza a pénzt..meg itt fenyegetőzik.Semmi baja annak a kabátnak,ez ilyen szabás,mármint azt állítja hogy a gumis ésnél ahol ugye bele bújik az mber ki van nyúlva.Ami nem igaz mert ez ilyen!
2012. nov. 28. 10:38
3/13 A kérdező kommentje:
Ez egy 30 ezer ft-os kabát ami nagyon jó állapotban van és alig volt hordva és kimosva.
2012. nov. 28. 10:39
4/13 anonim válasza:
Tovább viszi az ügyet - mégis hogyan? Szerintem ne vegyél róla tudomást.
6/13 anonim válasza:
Nyugi, semmit sem tud tenni, ha a levelezéseid megvannak még. Ne aggódj, sok a bolond! :-)
7/13 anonim válasza:
Ne törődj vele!
Főleg nehogy előbb visszaküld a pénzt, mert akkor nagy eséllyel nem küld vissza semmit, hanem elteszi a kabátot és a pénzt is!
Ha mégis úgy döntenél, hogy visszaveszed, csak úgy tedd, hogy előbb ő visszaküldi a kabátot, és meggyőződsz róla, hogy tökéletes állapotban van.
8/13 anonim válasza:
mikor volt a biznisz?
mert 8 napon belül köteles vagy visszavenni, ha reklamáció van
9/13 A kérdező kommentje:
ma 17:28
1 hete volt,de már másnap reklamált.Én úgy tudom a 8 nap az csak cégeknek ssól és nem magánszemélyeknek.
2012. nov. 28. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!