Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterások! Mért kell nekem...

Vaterások! Mért kell nekem fizetnem a Vaterának?

Figyelt kérdés

Életemben először raktam fel terméket, a tesóm profilját használom, aki már lassan 1 éve semmit sem adott el. A termékemre még licit sem érkezett, de amikor felraktam a termékem a Vatera valamit számlázott, kaptam is egy csekket, ezzel a szöveggel:

Még el sem adtam a terméket, de a vaterától már kaptam valami csekket....

Úgy kezdi, hogy Önnek az alábbi számlát állítottuk ki a sikeresen lezárt aukció után...612 Ftot kérnek, ebből 300 Ft a csekk, amit küldtek, ezt az egészet nem értem, most mire fel, még csak licit sem érkezett a cipőre, nem adtam el. Ez most mi lehet?

Köszi a segítséget!

2012. okt. 3. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ezt ennyi infóból nem tudjuk megmondani. Javaslom, keresd fel e-mailben a vatera ügyfélszolgálatát. De ha gyanítható, hogy jogos a követelés, akkor inkább fizesd be, mert hamar átdobják a behajtó cégüknek, és mindjárt 3000-rel több lesz...
2012. okt. 3. 20:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Persze, holnap írok is nekik, mert nem ebbe a 612 Ftba fokok belehalni, csak nem értem milyen jogcímen követelnek úgy, hogy még nem is adtam el....
2012. okt. 3. 20:10
 3/8 anonim ***** válasza:
A vatera utólag fizettet, Nem a régebben eladott termékek után kell fizetned? Vagy pedig a feltöltési díj.
2012. okt. 3. 20:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez a feltöltési díj ennyi lenne??? 312 Ft, pedig csak 50 Ft értékben vásároltam plusz szolgáltatást, amivel meg lehet 5 perccel hosszabbítani a licitet, ha érkezik új licitet. Egy cipőt akarok eladni, kezdő ár 590 Ft, nincs minimálár...
2012. okt. 3. 20:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Vagy lehet,hogy tesódnak volt egy aukciója régebben és még nem fizette be.
2012. okt. 4. 12:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja és állítsd át,hogy ne küldjön csekket,hanem átutalással fizesd,sőt kártyával is kifizetheted ott az oldalon,azt rögtön le is könyvelik.Egyébként csak 300Ft felett küldenek számlát és most hogy kértél 50ft-ért plusz szolgáltatást,így meglett ez az összeg.
2012. okt. 4. 12:43
 7/8 A kérdező kommentje:

Igen, én is gondoltam rá, hogy az öcsikémnek van valami kis elmaradása, és ahogy feltöltöttem a terméket, az aktiválódott. Írtam a vaterának, és ha erősködnek fizetek, mert nem akarok én kellemetlenséget magamnak.

Köszi szépen a válaszokat!

2012. okt. 4. 12:45
 8/8 anonim ***** válasza:

mert a vatera/teszvesz erről szól, hogy fizetsz

kapsz egy kereskedelmi webes felületet és fizetsz érte, mint a katonatiszt

tapasztalataim szerint közel 10%-ot ránt le havonta (az összbevétel 10%-át)

2012. okt. 18. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!