Ebből, hogy lehet kilábalni? Teljesen elvagyunk már keseredve!
Semmi pénzünk,persze erről van szó :( Én gyesen vagyok a kisfiunkkal(39.000 Ft),páromnak van munkahelye,de csak ritkán fizet,mert nem tudják a kisvállalkozók felhajtani a nagyokat...vagy mindig kitalálnak valamit. mondtam páromnak mennyen el máshova,de hogy?,hisz hova vennék föl 8általánossal?
Aztán:én már 23éves létemre BAR-listás vagyok(Provident),párom meg kiskönyvvel semmit nem vehet fel(személyi vagy lakáshitel). Most is úgy vagyunk bármikor kiköthetik a villanyt,semmi számla nincs fizetve,hűtő üres(szárazkaja van csak!több mint egy hete nem ettünk főtt ételt),hitelbe vásároltunk egy boltba(42.000 jött össze egy hónap alatt),fizetni kéne,de miből??? Szüleink nem tudnak segíteni,főleg a pároméké,mert épp árverezik a házukat...no comment. Már a bútorainkat is eladnánk,de nincs rá vevő.
teljes a kétésgbeesés,foymatosan veszekszünk a párommal az idegesség miatt,fogalmam nincs mit lehet ilyenkor csinálni???
SEGÍTSETEK! S.O.S.!!!
Szerintem ti már jobb ha elfelejtitek a törvényes legális pénzszerzési formákat...
A helyetekben én már lopnék rabolnék amit csak lehet aztán adnám el...
Idegeskedni semmi értelme, pénzt kell szerezni, bárhogyan!!
Azért egy zsák krumplira meg hagymára még csak futja hogy éhen ne haljatok...
Aztán tessék kigondolni valamit és megcsinálni!!
Senki sem fog segíteni ha ti nem oldjátok meg a dolgot.
1 munkanelkuli.
Hát ha nincs pofád lopni akkor jó nyavajgást meg éhenhalást!!
A hitelek azt hiszed kihuznak majd bármiből is? Ugyanoda vezetnek ahova a szuleidék jutottak!!!
Árverezés.... Aztán te mehetsz az utcára meg a férjed is a gyereketeket meg elveszi és bedugja a gyámhivatal az állami gondozottakhoz...
Sok Sikert hozzá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!