Más is nyakig ül az adósságban? HOgyan lehet ebből kilábalni?
Többet kell keresni és kevesebbet költeni. Előzőre példa az adóoptimalizálás, másodállás, vállalkozás, egyéb kiegészítő tevékenységek. A másodikra pedig a nem használt és értékesíthető javak eladása (autó, telefon, szgép, mosógép stb.), a költségek megfelezése (étkezés, telefon, tv, internet, villany, fűtés... Ez mind-mind csökkenthető, vagy megszüntethető.)
Persze van az a szint, amikor megfeszülve sem lehet még a kamatokat sem törleszteni, ilyenkor személyi csőd. Vagyont ezentúl saját névre nem szerezni, legális jövedelmet nem keresni, párna alatt gyűjtögetni a nyugdíjas évekre, TB-t csekken fizetni, és sz@rni bele az adósságba.
Gondolom az utolsó válaszoló érzi át a legjobban személyes problémánkat :)
Nem én választottam, egy rohadt orvos segíttett tönkrevágni az életem. És heti rendszerességgel találkozunk.
"Gondolom az utolsó válaszoló érzi át a legjobban személyes problémánkat :) "
Miért, jobb lett volna, ha együtt sírunk? Mindegy miért kerültél ilyen helyzetbe, a kiút ugyanaz. És ez az út teljesen független attól, hogy átérzem-e a problémádat, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!