Hogyan lehet kilábalni a pénztelenségből?
Valamikor jöbb időket éltem, volt munkám (nem is rossz fizetésem, férjem, gyerekeim!
Mára ezeket elvesztettem viszont van adóságom, egy párkapcsolatom amiben a pénzhiány a fő motiváció!
Munkát nem találok, egészségem romokban és nem látom az út végét!
Én pontosan tudom,hogy mit élhetsz át,mert pár éve a döntésem előtt én is hasonló cipőben voltam(igaz munkám volt,de nevetségesen keveset kerestem amiért 14 órákat dolgoztam,és UTÁLTAM)Mi végül egy nehéz döntést hoztunk.A párom kijött Angliába dolgozni,én csak 8 hónap után követtem minden nyelvtudás nélkül.Nem volt könnyű,SŐT néha még most sem könnyű..de feladni soha nem szabad semmit!!
Nem szabad ennyire elkeseredni.Én mindig azt szoktam mondani amikor padlón vagyok,hogy ennél már csak jobb lehet!Hidd el ha teszel valamit akkor előbb-utóbb látni fogod a reménysugarat!!
Köszönöm a kedves és biztató soraidat! Sajnos külföldre nincs módomban kimenni és itthon meg katasztrófa a helyzet!
Abban a korban vagyok, hogy sehova nem vesznek fel de ha sikerülne is sajnos az egészségem miatt fizikai munkára képtelen vagyok!
Sztem sokan járunk ebben a cipőben és ez borzasztóan elkeserít!
Mi lesz ezzel az országgal, mi lesz az emberekkel?
Ne add fel!Gondolkozz!Hátha valamit kiötlesz!Sajnos konkrét tanácsot nem tudok adni.Csak nem szabad elkeseredni, ez a legfontosabb, mert akkor méglentebb kerülsz!Nem szabad sopánkodni csak előre csakis előre, pozitívan!!!Mindig van kiút és remény, bizakodj ebben és keresd az utat!!!Ajánlanám neked a vonzás törvényét!Keress rá a neten.Hasonló mint az agykontroll.Nagyon érdekes állitólag bármit elérhet az ember a technikával!Szerintem, akinek már semmi kiút nincsen a jobb élethez, ez egy óriási mankó lehet!!!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!