Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Elegem van a pénztelenségből....

Elegem van a pénztelenségből. Lent bővebb (? ) 15/F

Figyelt kérdés
Már annyira elszegényedtünk,hogy van mikor hó végén kb kenyér sincs.Most kéne új táska,tornacipő( eddig is vmi szar 1000ftos volt..mostis jólenne de arrasincs-.-) füzetek ceruzák..Haverjaim mindig hivnak ide oda,és nem tudok elmenni mert nincs nálam pénz.Itt a gimi,mindenki tök jó cuccokba jár,enyémek se rosszak,de mind legalább 3 hónapos..Anyámmal és mamámmal élek,mégrosszabb HOGY JELENLEG MUNKANÉLKÜLI már mióta,így egyszerűen semmire sincs pénz.Néha olyan düh van bennem miatta,hogy dühtől könnyezem.Szeretnék egy új táskát mert 3 éves van és egyszerűen nincs rá pénz.SEMMIRE :'(.Ilyenkor mit tudok csinálni?Úgy érzem h b soha nemfog találni munkát,mert folyton takaritást keres mert csak 8 általánosa van,egyébként nem hülye..Egyszerűen elegem volt..Néha már öngyilkosság keringet,ha 2 hónapig még ez megy,meg is fogom tenni..Nem bírom már..Valami ötlet?..Budapesten élek ha számít..Ezt a min 6-7 évet amit még ki kell húznom suliból,így nem fogom túl élni..:(
2011. szept. 3. 19:52
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
Csajozni sem merek emiatt,mert mindenki sokkal jobban él mint én..Fogszabályzásra is kéne menni már de arra sincs ..:'(
2011. szept. 3. 19:53
 2/31 anonim válasza:
Talán vállalj valami diákmunkát, hogy ezzel segíthess anyudéknak, és saját magadnak is..
2011. szept. 3. 20:00
 3/31 A kérdező kommentje:
Elég sokat kell tanulni gimibe,nemhiszem hogy bírnám suli mellett.És anyáméknak főleg nem fogok segiteni,utolsó 500ft-ból is dohányt vettek,mikor cukor,tej nem volt itthon.Meg is mondtam nekik hogy rám ne is számítsanak.
2011. szept. 3. 20:03
 4/31 anonim ***** válasza:

"de mind legalább 3 hónapos"

És 3 hónapig jó egy ruha, vagy mi van?! o.O

Lehet, hogy le vagyok maradva, de én évekig is hordok valamit, ha még jó rám...

"Szeretnék egy új táskát mert 3 éves van"

Nekem 8 évig volt ugyanaz.

Nem azért, mert nincs pénz másikra, de amíg nem szakad szét, jó az.

2011. szept. 3. 20:11
 5/31 anonim ***** válasza:

sajnállak:(

Ha ismernélek és jóban lennénk segítenék dolgozni mondjuk kutyasétáltatás meg ilyesmik... de így:/

14/L

2011. szept. 3. 20:12
 6/31 A kérdező kommentje:

Utsó aranyos vagy :)

14/L előtti,azért nemjó 3 éves,mert általánosba annyi eszünk volt h egymás teli táskáját dobáltuk,szóval enyém már szanaszét van..Ruháim meg mondtam hogy jók,de egy ideig szinte nem lesz új,és nyakamon tél :\.Pesten meg nem fizetnek kutya sétáltatásért..Inkább hagyják hogy betojjon mint hogy kivigyék,vagy fizessenek érte..

Nemtudom hogy számít e,de angolból jó vagyok..Kerestem netes fordító izéket,de nemnagyon találtam mert mind ilyen kamu oldal..

2011. szept. 3. 20:16
 7/31 anonim ***** válasza:

hali

Szerintem is a diákmunka a megoldás. Nagyon sok ma milliárodos ember kezdte úgy az életét ,hogy cipőre nem volt pénze mégis megmutatta ,hogy ő igen is erős és megy neki.

Az öngyilkosság nem old meg semmit....

Sajnos nekem is volt olyan ,hogy több évig ugyan azzal a cuccal jártam suliba. A 2005ös években ezzel nem volt semmi baj. Tök jó poén volt ,hogy az én tolltartóm miket megélt már ,ha eldobtam és valaki felvette volt hozzá 1 kínos vagy vicces történet ,hogy "basszus emlékszem amikor ez mentett meg a kapától" stb... Ne szégyenld,hogy neked nincs 30000ft ért új táskád.

A megoldás az ,hogy ezt a pár évet kibírod majd irány albérlet.

Ne gondold ,hogy lehetetlen suli mellett dolgozni. Én is suli és munkát csinálom egyben. Nappal iskola este pedig a szerszámiparban dolgozom...

Inkább az a szégyen ,hogy valaki nem dolgozik semmit........

2011. szept. 3. 20:18
 8/31 A kérdező kommentje:
Túl sokat kell tanulni gimiben,hogy tovább tudjak menni,mert nem egy könnyű suli,meg elég fáradékony is vagyok szóval 2 egyszerre nem nagyon menne.Talán ha itthon gép mellől tudnám csinálni az még jó lenne,de ez meg lehetetlen..:( Kerestem 3!! hónap alatt kemény 7 dollárt ptc oldalról..azzal nem sokra mentem..Úgyhogy kivagyok..
2011. szept. 3. 20:21
 9/31 anonim ***** válasza:
...
2011. szept. 3. 20:21
 10/31 anonim ***** válasza:
Van MSN-ed? Ha igen, elküldenéd priviben?
2011. szept. 3. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!