Elegem van a pénztelenségből. Lent bővebb (? ) 15/F
"de mind legalább 3 hónapos"
És 3 hónapig jó egy ruha, vagy mi van?! o.O
Lehet, hogy le vagyok maradva, de én évekig is hordok valamit, ha még jó rám...
"Szeretnék egy új táskát mert 3 éves van"
Nekem 8 évig volt ugyanaz.
Nem azért, mert nincs pénz másikra, de amíg nem szakad szét, jó az.
sajnállak:(
Ha ismernélek és jóban lennénk segítenék dolgozni mondjuk kutyasétáltatás meg ilyesmik... de így:/
14/L
Utsó aranyos vagy :)
14/L előtti,azért nemjó 3 éves,mert általánosba annyi eszünk volt h egymás teli táskáját dobáltuk,szóval enyém már szanaszét van..Ruháim meg mondtam hogy jók,de egy ideig szinte nem lesz új,és nyakamon tél :\.Pesten meg nem fizetnek kutya sétáltatásért..Inkább hagyják hogy betojjon mint hogy kivigyék,vagy fizessenek érte..
Nemtudom hogy számít e,de angolból jó vagyok..Kerestem netes fordító izéket,de nemnagyon találtam mert mind ilyen kamu oldal..
hali
Szerintem is a diákmunka a megoldás. Nagyon sok ma milliárodos ember kezdte úgy az életét ,hogy cipőre nem volt pénze mégis megmutatta ,hogy ő igen is erős és megy neki.
Az öngyilkosság nem old meg semmit....
Sajnos nekem is volt olyan ,hogy több évig ugyan azzal a cuccal jártam suliba. A 2005ös években ezzel nem volt semmi baj. Tök jó poén volt ,hogy az én tolltartóm miket megélt már ,ha eldobtam és valaki felvette volt hozzá 1 kínos vagy vicces történet ,hogy "basszus emlékszem amikor ez mentett meg a kapától" stb... Ne szégyenld,hogy neked nincs 30000ft ért új táskád.
A megoldás az ,hogy ezt a pár évet kibírod majd irány albérlet.
Ne gondold ,hogy lehetetlen suli mellett dolgozni. Én is suli és munkát csinálom egyben. Nappal iskola este pedig a szerszámiparban dolgozom...
Inkább az a szégyen ,hogy valaki nem dolgozik semmit........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!