Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Elegem van a pénztelenségből....

Elegem van a pénztelenségből. Lent bővebb (? ) 15/F

Figyelt kérdés
Már annyira elszegényedtünk,hogy van mikor hó végén kb kenyér sincs.Most kéne új táska,tornacipő( eddig is vmi szar 1000ftos volt..mostis jólenne de arrasincs-.-) füzetek ceruzák..Haverjaim mindig hivnak ide oda,és nem tudok elmenni mert nincs nálam pénz.Itt a gimi,mindenki tök jó cuccokba jár,enyémek se rosszak,de mind legalább 3 hónapos..Anyámmal és mamámmal élek,mégrosszabb HOGY JELENLEG MUNKANÉLKÜLI már mióta,így egyszerűen semmire sincs pénz.Néha olyan düh van bennem miatta,hogy dühtől könnyezem.Szeretnék egy új táskát mert 3 éves van és egyszerűen nincs rá pénz.SEMMIRE :'(.Ilyenkor mit tudok csinálni?Úgy érzem h b soha nemfog találni munkát,mert folyton takaritást keres mert csak 8 általánosa van,egyébként nem hülye..Egyszerűen elegem volt..Néha már öngyilkosság keringet,ha 2 hónapig még ez megy,meg is fogom tenni..Nem bírom már..Valami ötlet?..Budapesten élek ha számít..Ezt a min 6-7 évet amit még ki kell húznom suliból,így nem fogom túl élni..:(
2011. szept. 3. 19:52
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Aki kérte msn címem,elküldtem neki.
2011. szept. 3. 20:50
 22/31 A kérdező kommentje:
Elküldtem,noob.. jól irtad be? Elküldöm még1x hátha rosszul irtam.:D
2011. szept. 3. 20:51
 23/31 anonim ***** válasza:
ééén is kéreeek:D
2011. szept. 3. 20:53
 24/31 A kérdező kommentje:
Aki félreértené,nem rá mondtam hogy noob,benne van az email címembe ><
2011. szept. 3. 20:53
 25/31 anonim ***** válasza:
Oké, elküldtem.
2011. szept. 3. 20:54
 26/31 anonim ***** válasza:

"Budapesten élek ha számít"

Hát igen, ha jól látom ez a fő problémád... Nekem is van 3 hónapos cipőm, de az az én szememben új és nem régi. A táskám amit használok még az előző évezredből való, nincsen többtízezer forintos mobiltelefonom, sem laptopom vagy digitális fényképezőgépem. Tőlem senki nem várja el azt hogy új ruhákban flangáljak, a barátaim úgy is a barátuknak tartanak ha a festékpöttyös pólómban megyek velük étterembe, vagy ha undorítan ápolatlan az arcszőrzetem. Édesanyám több mint 4 évig takarítónőként dolgozott, pedig diplomája van, apám elhagyott minket, és tudod mit? Mindezek ellenére én nem akarok öngyilkos lenni, de még csak Londonba sem akarok költözni. Engem nem érdekel mit gondolnak rólam a suliban vagy akárhol. Szerintem neked egyáltalán nem a pénzhiány a problémád, hanem a hozzáállásod rossz, amit valószínűleg a környezet okozhat.

2011. szept. 3. 22:09
 27/31 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled,annyira irigy tudok lenni azokra akiknek tellik rá..Nekünk eddig se volt valami jó dolgunk,de megvoltak ruháim,cuccaim,ami kell,netem megvan..De most hogy nincs munkája anyumnak igy elég nehéz..Számlák nagyon sokak,csak a villany 24 ezer forint stb stb..:\.Nemis tudom miért kell foglalkoznom 15 évesen pénzel,senki másnak akit ismerek senki nemfoglalkozik vele.. És ennek a tudata hogy ez van emiatt vagyok én annyira ki..Elég érthetetlenül írok de ..ez van :\
2011. szept. 3. 22:19
 28/31 anonim ***** válasza:
Az teljesen normális hogy a pénzt pótolni szeretnéd, de 15 évesen erre nincsennek túl jó esélyeid, ha nem akarsz dolgozni. Inkább tudd a környezetedet és tanulmányaidat rendben.
2011. szept. 3. 22:33
 29/31 A kérdező kommentje:
Tanulmány meg lesz,pedig tök fölösleges.Kinn külföldön nemkell diploma hogy legyen munkád,persze előnybe vannak,de sokkal jobban esélyeid..Csak itthon ilyen szigorú az ország..Mármint annyian vagyunk 1 munkahelyre,hogy lehet válogatni emberek között..
2011. szept. 3. 23:45
 30/31 anonim válasza:
Szia! Ismerős a problémád! Csak nekem van még egy 1 éves kisfiam is! Én találtam a neten 1 jó munkát ami tényleg fizet és nekünk igy sokkal könnyebb már! Meggazdagodni nem fogsz belőle de kiegészítésnek nagyon jó! Ráadásul semmit sem kell befizetni,sem regisztrációkor sem később! Ha esetleg érdekel írjál aztán elmondom a részleteket!
2011. szept. 4. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!