Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Elegem van a pénztelenségből....

Elegem van a pénztelenségből. Lent bővebb (? ) 15/F

Figyelt kérdés
Már annyira elszegényedtünk,hogy van mikor hó végén kb kenyér sincs.Most kéne új táska,tornacipő( eddig is vmi szar 1000ftos volt..mostis jólenne de arrasincs-.-) füzetek ceruzák..Haverjaim mindig hivnak ide oda,és nem tudok elmenni mert nincs nálam pénz.Itt a gimi,mindenki tök jó cuccokba jár,enyémek se rosszak,de mind legalább 3 hónapos..Anyámmal és mamámmal élek,mégrosszabb HOGY JELENLEG MUNKANÉLKÜLI már mióta,így egyszerűen semmire sincs pénz.Néha olyan düh van bennem miatta,hogy dühtől könnyezem.Szeretnék egy új táskát mert 3 éves van és egyszerűen nincs rá pénz.SEMMIRE :'(.Ilyenkor mit tudok csinálni?Úgy érzem h b soha nemfog találni munkát,mert folyton takaritást keres mert csak 8 általánosa van,egyébként nem hülye..Egyszerűen elegem volt..Néha már öngyilkosság keringet,ha 2 hónapig még ez megy,meg is fogom tenni..Nem bírom már..Valami ötlet?..Budapesten élek ha számít..Ezt a min 6-7 évet amit még ki kell húznom suliból,így nem fogom túl élni..:(
2011. szept. 3. 19:52
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
mi az a ptc?
2011. szept. 3. 20:25
 12/31 anonim ***** válasza:

Hát azért a 3 hónapos cuccokat annyira nem kéne fikáznod, nekem van 7 éves is, de szerencsére a mi anyagi helyzetünk azért nem olyan rossz, ahogy te ecsetelted a sajátodat. Nálunk középsuli elején volt egy srác, aki folyton csak egyetlen pulóverben járt, és azon is egy "Magic" felirat díszelgett. Sok barom osztálytársam meg el is nevezte így a srácot... Szóval nem te vagy az egyetlen, sőt, ahogy látod, tőled is van rosszabb sorsú. Főleg ilyen időkben, mint amiket most élünk.

Amint lehet, szerintem menj el diákmelózni. 16 éves kortól lehet, nézz szét a neten. (Sok hely van, ahol csak 17, 18 évesen iratkozhatsz be.) A rebusz az egyik legnagyobb: www.rebusz.hu

Szerintem suli mellett ezt simán lehet csinálni, ha változtatni akarsz a sorsodon, akkor vágj bele!

Mikor leszel amúgy 16?

2011. szept. 3. 20:26
 13/31 anonim ***** válasza:

Paid To Click

Reklámokra kattintasz és kapsz pénzt (nem sokat).

2011. szept. 3. 20:26
 14/31 anonim ***** válasza:
Az otthoni munka szakképzettség nélkül felejtős, ahogy a PTC oldalak is!
2011. szept. 3. 20:28
 15/31 anonim ***** válasza:

Link Text :

URL ez mi?:D

2011. szept. 3. 20:29
 16/31 A kérdező kommentje:

Először is köszi mindenkinek hogy fáradtatok és írtatok párat.

16 február elején leszek.

Utolsó,nem tudom kitől kérded,ha tőlem akkor.

Link Text az egy szöveg amire ha rákattolsz átrak egy másik weboldalra

URL: Uniform Resource Locator / Webcím

2011. szept. 3. 20:36
 17/31 anonim ***** válasza:
áhh inkább akkor hagyom ez meghaladja az agyi kapacitásom:D
2011. szept. 3. 20:38
 18/31 A kérdező kommentje:
Egyébként külföldön tervezem letelepedést,értem én hogy nem számít pénz,csak hogy boldog legyek.De azért szeretném ha gyerekeimnek jó életük legyen.Valószinűleg Londonba megyek,nyáron voltam is kinn,egy versenyt nyertem hála iskolámnak..Büszke is voltam,és aki irta hogy suli társára rávolt irva hogy Magic,én 11 napig egy pulcsit hordtam,mert mivel nyár volt azt hittem jó idő lesz,fenéket mindig esett eső,de ha vittem volna még pulcsit,akkor is csak 2 11 napra :(
2011. szept. 3. 20:38
 19/31 anonim ***** válasza:
Hát nekem évekig 2 pulcsim volt és egy hétig simán hordtam ugyanazt, de lehet, hogy én vagyok igénytelen. :D
2011. szept. 3. 20:41
 20/31 anonim ***** válasza:
Ha tényleg Te küldted el a címed, akkor légyszi, lépj is be. :P
2011. szept. 3. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!