Elegem van a pénztelenségből. Lent bővebb (? ) 15/F
Hát azért a 3 hónapos cuccokat annyira nem kéne fikáznod, nekem van 7 éves is, de szerencsére a mi anyagi helyzetünk azért nem olyan rossz, ahogy te ecsetelted a sajátodat. Nálunk középsuli elején volt egy srác, aki folyton csak egyetlen pulóverben járt, és azon is egy "Magic" felirat díszelgett. Sok barom osztálytársam meg el is nevezte így a srácot... Szóval nem te vagy az egyetlen, sőt, ahogy látod, tőled is van rosszabb sorsú. Főleg ilyen időkben, mint amiket most élünk.
Amint lehet, szerintem menj el diákmelózni. 16 éves kortól lehet, nézz szét a neten. (Sok hely van, ahol csak 17, 18 évesen iratkozhatsz be.) A rebusz az egyik legnagyobb: www.rebusz.hu
Szerintem suli mellett ezt simán lehet csinálni, ha változtatni akarsz a sorsodon, akkor vágj bele!
Mikor leszel amúgy 16?
Paid To Click
Reklámokra kattintasz és kapsz pénzt (nem sokat).
Először is köszi mindenkinek hogy fáradtatok és írtatok párat.
16 február elején leszek.
Utolsó,nem tudom kitől kérded,ha tőlem akkor.
Link Text az egy szöveg amire ha rákattolsz átrak egy másik weboldalra
URL: Uniform Resource Locator / Webcím
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!