Mit tettetek szüles utan a rosszkedv ellen, hogyan lehet kilabalni belöle?
Be kell fejezni az orr lógatást.Ki kell mozdulni otthonról és eröltetni a jó kedvet,kitartás egy idő után átáll az agyad a pozitív gondolatokra.A negatív dolgokat pedig mindig el kell hessegetni.
Keresd azt hogy kinek szerezhetsz örömet.
Reggel mikor felkelsz mindig gondold végig miért lehetsz hálás,és ugyanezt tedd este is.
Sok erőt és kitartást.
4 gyerekes Anyuka
Rajtam csak a kimozdulás segített,akár gyerekkel akár gyerek nélkül.
Az,hogy szülés után hogy néztem ki egyáltalán nem érdekelt,mert hát hisz előtte szültem.
És nem is kell messzire sem menni,a szimpla friss levegő és a napfény is csodákra képes - hidd el nem mondanám ha nem tapasztaltam volna!!!!
Aztán engem feldobott néha egy gey szabad félóra-óra,amikor a férjem babázott,és én bevonulhattam a fürdőszobába egy kád meleg vízbe lazítani,és elolvasni két újságot.
Én az első hat hétben mondjuk nem nagyon mentem sehova és nem is igazán fogadtam látogatókat (ez az egy dolog amit teljes szigorral betartottam!!),de utána kinyílt a világ!!
Meg mondjuk én imádtam babázni,az elején még olyan könnyű volt minden. Evett,aludt nézelődött a lányom,amikro aludt sütögetni kezdtem. Életem legjobb süteményeit sütöttem abban az időszakban!
Aztán átrendeztem a nappalit az első fél évben legalább 3x. Egyszerűen feldobott a változatosság. Elég sok időt töltöttem otthon,biztos ez az oka,de sokszor egyszerűen untam. Na jó,mondjuk nem volt egy nagy nappali,de elment vele az idő rendesen.
Persze,most ezeket könnyen írom,hisz nekem első baba volt.
Ha van nagyon gyerek is akkor nem ilyen egyszerű gondolom.
Nem vagyunk egyformák,neked kellene érezned,hogy mi az ami feldobna egy kicsit,és komolyan mondom,fontos hogy szánj rá időt. A párod biztosan segít majd ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!