Műszeres befejezés után, hogy lehet a lelki fájdalmból kilábalni?
igen az idő segít. és az a tény, hogy ezek után is lehet még babátok nem is egy :)
vígasztaljon, hogy teherbe tudsz esni, tehát jól működik a ciklusod. ne nagyon ragadj bele a fájdalomba, mert annál rosszabb és hosszabb lesz belőle kilábalni. lassan építsd fel magad újra, testileg és lelkileg.
szedj c és e vitamint, hogy a méhen minél előbb rengerálódni tudjon. nemsokára jön a tavasz, élvezd ki a napsütést, sétáljatok sokat pároddal. ilyesmi.
minden jót.
Nagyon nehéz, de adjon erőt, hogy ha kivárod az időt, akkor újra sikerül a teherbeesés. Nekem 3 hónap múlva már pozitív lett a teszt. Próbáld elterelni a figyelmed, kapcsolódj ki, csináljatok programokat a pároddal. Én nagyon sokat olvastam. 3-4 hét után már nem is kaptam folyton bőgőrohamot.
Persze most is gondolok rá, hogy mi lett volna, ha nem így alakul, főleg akkor amikor szülhettem volna...
Szóval, csak kitartás!
27.km
Én két hét múlva kezdtem el dolgozni, és még aznap ebédszünetben bementen egy hipermarket babaosztályára. Majdnem sírva kezdtem el nézegetni, aztán egyre derüsebben válogatni. Több 10 e. ft-ot hagytam ott és lecsendesedve mentem haza. Készültem a köv. babára. Kb egy éve volt a missed ab, és most 38 hetes kismama vagyok.
Készülj! 2 ciklust ki kell várni(van aki többet mond), aztán készülni. Én sokféle vizsgálatot elvégeztettem, hogy minden okot kizárjunk. Korán, az elmaradt menzesz, illetve pozitiv teszt után nődoki, hogy felírja az utrogesztant, ami a beágyazódást segíti.
Utána 12 hétig nagyon óvatosnak kell lenni mozdulatokkal, cipekedéssel, stb. Én nem dolgozhattam, mert nálam a vetélés oka a stresz volt. Csak bátran! Sok erőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!