Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Műszeres befejezés után, hogy...

Műszeres befejezés után, hogy lehet a lelki fájdalmból kilábalni?

Figyelt kérdés
Húsvét hétfőn vetéltem el a 9. héten. Ürességet és fájdalmat érzek a szívemben. Vetélésen átesett kismamák, az idő enyhíti majd a fájdalmat?
2010. ápr. 12. 10:33
 1/7 anonim ***** válasza:

igen az idő segít. és az a tény, hogy ezek után is lehet még babátok nem is egy :)

vígasztaljon, hogy teherbe tudsz esni, tehát jól működik a ciklusod. ne nagyon ragadj bele a fájdalomba, mert annál rosszabb és hosszabb lesz belőle kilábalni. lassan építsd fel magad újra, testileg és lelkileg.

szedj c és e vitamint, hogy a méhen minél előbb rengerálódni tudjon. nemsokára jön a tavasz, élvezd ki a napsütést, sétáljatok sokat pároddal. ilyesmi.

minden jót.

2010. ápr. 12. 10:39
 2/7 anonim ***** válasza:
*méhed
2010. ápr. 12. 10:39
 3/7 anonim ***** válasza:
csakis egy második baba segíthet ( a várakozási idő után), ez általában gyorsa(bba)n össze szokott jönni. Azt szokták mondani, hogyha 12. hét előtt megy el a pici, az tulajdonképpen a szervezet jelzése, hogy valami nem volt oké vele (tehát beteg lett volna)
2010. ápr. 12. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz, de adjon erőt, hogy ha kivárod az időt, akkor újra sikerül a teherbeesés. Nekem 3 hónap múlva már pozitív lett a teszt. Próbáld elterelni a figyelmed, kapcsolódj ki, csináljatok programokat a pároddal. Én nagyon sokat olvastam. 3-4 hét után már nem is kaptam folyton bőgőrohamot.

Persze most is gondolok rá, hogy mi lett volna, ha nem így alakul, főleg akkor amikor szülhettem volna...

Szóval, csak kitartás!

27.km

2010. ápr. 12. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:
a fájdalom enyhül viszont mindig fogsz rá gondolni még akkor is ha már jön a következő én így vagyok talán nem gondoltam annyit rá míg nem lettem újra terhes de most nagyon sokszor eszembe jut én 21 hetesen vetéltem el és 2 évet vártunk erre a babára és nagyon boldogok vagyunk hogy most öt várhatjuk persze egy kis félsz az van de inkább pozitívan gondolkodunk és talán így könnyeben eljutunk a szülésig és talán ha már túl leszünk a 21-ik héten még jobban megnyugszunk persze mindenki másképp éli meg de nem szabad feladni arra kell gondolni hogy ennek így kellet lennie és a következő majd veletek marad szorítok hogy úgy legyen és ne add fel 17 hetes km
2010. ápr. 12. 11:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Én két hét múlva kezdtem el dolgozni, és még aznap ebédszünetben bementen egy hipermarket babaosztályára. Majdnem sírva kezdtem el nézegetni, aztán egyre derüsebben válogatni. Több 10 e. ft-ot hagytam ott és lecsendesedve mentem haza. Készültem a köv. babára. Kb egy éve volt a missed ab, és most 38 hetes kismama vagyok.

Készülj! 2 ciklust ki kell várni(van aki többet mond), aztán készülni. Én sokféle vizsgálatot elvégeztettem, hogy minden okot kizárjunk. Korán, az elmaradt menzesz, illetve pozitiv teszt után nődoki, hogy felírja az utrogesztant, ami a beágyazódást segíti.

Utána 12 hétig nagyon óvatosnak kell lenni mozdulatokkal, cipekedéssel, stb. Én nem dolgozhattam, mert nálam a vetélés oka a stresz volt. Csak bátran! Sok erőt!

2010. ápr. 12. 11:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást lányok, talán idővel enyhül a fájdalom....soha sem gondoltam volna, hogy velem is megtörténhet.....
2010. ápr. 12. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!