Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen tovább tart kilábalni...

Terhesen tovább tart kilábalni a sima influenzából?

Figyelt kérdés
16 hetes vagyok,nagyon megvagyok fázva!Orvoshoz nem fogok elmenni,mert lázam nincs...mennyi idő amíg rendbe jövök?Fekszem itthon,sok teát iszok,C vitamint szedek...
2009. nov. 25. 09:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Minden embernél más, mikorra jön rendbe, ezt nem lehet megmondani. Ha influenza akkor 2 napon belül be kell lázasodj. Ha nem szerintem 4-5 nap alatt el kell múljon. Ha jó az immunrendszered.

39+2km

2009. nov. 25. 09:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nehezebb belolle kilabalni mert nem ugy mukodik az immunrendszerunk mint terhesseg elott. Sajnos magamrol tudom. En csutortokon lettem beteg. Minden evben elkaptam egy kis megfazast influenzat november vegen, december elejen de meg sem kottyant. Na de most meg mindig szenvedek tolle pedig soha eletemben nem volt gyenge az immunrendszerem. Az igazsag az, hogy nekem lazam is volt, csutortokon, penteken szombaton 39 fokos lazzal fekudtem, semmi nem vitte le a lazam, a hazi praktikatol a megengedett gyogyszerekig semmi. Ha bevettem egy lazcsillapitot jo volt egy oraig utanna ismet felugrott 39 fokra. Szoval nagy ertelme nem volt szedni es orankent nem is szabad. De irtad, hogy neked ilyen teren szerecsed van mert nincs lazad. Ezenkivul en is ittam a sok teat, folyadekot, mezet, ettem citromot, fokhagymat. Kozben majd szerment/szetmegy a fejem. Ugy szedultem mint letemben soha, levegot alig birtam venni, etvagyam nem volt es nincs most sem igy majdnem 3 kilot fogytam a 7 kilobol ami eddig feljott es meg sorolhatnam... Penteken voltam dokinal aki megvizsgalt, sokat o sem tehet foleg ha terhesvagy es nem irhat fel neked semmit. Hetfon mar a korhazba kellett mennunk a terhessegi osztalyra, ott is megvizsgaltak. Semmi komoly bajt nem talaltak, sajnos a szervezetnek at kell esni rajta, le kell gyozni a virust. Ma mar jobban vagyok, szerencsere el tudtam jonni dolgozni. A fejem meg kicsit faj de ezt leszamitva helyrejottem. Szoval, nallam igenis nehezebb volt a kilabalas belolle de persze ez attol is fugg gondolom mit kap el az ember. Jobbulast kivanok neked es igyal jo sok folyadekot, pihenj. Ne felj, a babaval minden rendben lesz, o elveszi ami neki kell, vedve van odabent. Ilyenkor a mama az aki nagyon megszenvedi az egeszet.

27 hetes kismama

2009. nov. 25. 09:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én esetembe nehezebb.Világ életembe 3 nap alatt meggyógyultam, akármilyen betegségem volt, most nem...Már 2 hete küszködök ezzel a torokfájós köhögős nyavajával:(
2009. nov. 25. 10:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Az a lényeg,hogy a babuci ezt ne érezze meg.

Úgy érzem én sem fog pár nap alatt legyűrni ezt a kórságot...3 napja folyik az orrom ,és tüsszögök!Jaj csak szövődménye ne legyen!

Jobbulást annak aki beteg!

2009. nov. 25. 11:17
 5/5 anonim válasza:

Azért nehezebb egy kicsivel, mert nem szedheted az ilyenkor szokásos gyógyszereket.

Marad a mézes tea, negró, öblögetés glycosept-tel, és rengeteg pihenés - nekem ez vált be, így 1 hét alatt meggyógyultam.

2009. nov. 25. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!