24 hetes multam és már kezdek lábalni az influenzábol! Náthám már mulik nem fáj a torkom! Köhögés is már kezd csillapodni de a sok eröltetéstöl fájnak a bordáim! Kicsit aggodok ugye a babának ettöl semmi baja nem lett, ugye?
Ugy féltem szegényt az utobbi napokban még azt sem nagyon tudtam figyelni hogy mennyit mocorog!
A baba megérzi ha az anyukája meg van fázva? Lehet hogy nagy hülyeséget kérdeztem de kiváncsi vagyok rá!
Én is átestem egy hullámon decemberben (hányásos, hasmenéses, majd köhögés, torokfájás, és soha el nem múló taknyosság, eszméletlen levertség) de nem lett semmi gond.
Az én orvosom azt mondta, hogy csak a láz jelenthet gondot, amit le kell húzni. Nekem az nem volt, viszont nagyon köhögtem és hapciztam.
Barátnőm is nagyon beteg volt a múlt héten,magas lázzal, szintén babás, de semmi gondja és az orvosa is megnyugtatta, hogy a babának nem árt. Természetesen pihenni kell és szedni vitamint, mézet, teázni tehát kúrálni magunkat!
Szóval szerintem ne idegeskedj ez miatt, nem lesz semmi probléma.
Boldog babavárást és jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!