Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Utalok dolgozni, nagyon unom...

Utalok dolgozni, nagyon unom mar, mit csinaljak hogy ne kelljen tobbet bemenni a munkahelyemre?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 24. 20:03
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 A kérdező kommentje:

Rendben, akkor megírom itt is nyíltan a dolgot kedves előző :)

Egyrészt amikor a kérdést kiírtam nem tudtam ki vagyok, most már ezt határozottan tudom. Nem a munkával van a bajom, hanem mindennel ami vele jár, bejárás - kijönni az emberekkel stb. Ezzel pedig azért van gondom mert mint kiderült súlyos mentális betegségem van: egyfajta skizofrénia. Ez úgy kb. 85%-kal csökkenti azt amire valójában képes volnék az életben, de még így is többet értem el mint a legtöbb ember akit ismerek, meg akiket ők ismernek (mások mondták).

A betegségem ellenére, teljesen egészséges éltemódot élek, soha nem dohányoztam, (drogok, fű dettó), nem iszom alkoholt, helyette rendszeresen -keményen - sportolok hetente többször. Ezek mellett munka mellett elkezdtem egy szerintem kemény egyetemi képzést esti tagozaton: programtervező informatikus leszek 1 év múlva :)

Nincs titkom. 3 éve rosszul voltam, mert akkor jött ki a betegségem, de azóta megtanultam legyőzni, megszelidíteni, és előre haladni az életemmel. Most sokkal jobban érzem magam, és a kis dolgaim (egészség, karrier, stb), is jól állnak (ezt le is kopogom). Kb ennyi. Azt gondolom hogy az akaraterő minenek felett számít, aki nem tud küzdeni, az sajna könnyen elbukhat. Küzdeni kell, tenni a dolgunkat, és nem lesz gond.

2016. aug. 7. 23:22
 62/62 anonim válasza:
Köszi a választ, további sok sikert kívánok! :)
2016. aug. 9. 19:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!