Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Utalok dolgozni, nagyon unom...

Utalok dolgozni, nagyon unom mar, mit csinaljak hogy ne kelljen tobbet bemenni a munkahelyemre?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 24. 20:03
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
82%
Mondj fel! :)
2013. ápr. 24. 20:04
 2/62 anonim ***** válasza:
91%
Keress másik helyet és mondj fel. 30 nap felmondási időt kalkulálj bele.
2013. ápr. 24. 20:05
 3/62 anonim ***** válasza:
95%

Készíts magadnak hosszútávú terveket. Munkahely mellett tanulj új szakmát, vagy nyelvet. Optimális esetben mindkettőt. Aztán hajrá, próbálj szerencsét abban.

Segít, ha olyan szakmát választasz, ami érdekel.

2013. ápr. 24. 20:10
 4/62 anonim ***** válasza:
73%
nyerj a lottón
2013. ápr. 24. 20:10
 5/62 A kérdező kommentje:
De ha felmondok akkor ki fizeti ki nekem a szamlakat? Meg sanjnos nagy darab is vagyok igy sokat kell koltenem kajara...valami mas megoldas kell. Tanulni nem akarok mert lusta vagyok hozza, nekem csak penz kell, de hogyan? Biztos van valami megoldas!
2013. ápr. 24. 20:17
 6/62 anonim ***** válasza:
81%

Ez az élet rendje !! Mindenki rühell dolgozni ! Mégis ezt teszi az életbenmaradásért. Tudod a Biblia is megmondta, az ember bűnbeesése után hogy : Minden nap kínlódva fogod megszerezni az életbenmaradáshoz szükséges betevőt.

Mindenki ezt csinálja.

2013. ápr. 24. 20:27
 7/62 anonim ***** válasza:
86%
Az azért túlzás, hogy mindenki rühell dolgozni, de mondjuk aláírom, szívesebben szórakoznék haverokkal. Inkább úgy közepesnek mondanám. Szeretem, hogy némi rendszeresség van az életemben, néha ad sikerélményt, emberek közt vagyok és nem tompulok el agyilag legalább...
2013. ápr. 24. 20:36
 8/62 anonim ***** válasza:
95%

Kerss valamit, amit jobban szeretsz csinálni, mondjuk ha tanulni se tanultál, jó helyet nehezen fogsz találni, ahol meg is fizetnek.

Ezen kívül meg nyerj a lottón, csinálj olyan vállalkozást ami jól fog menni és alig kell dolgoznod...

Vagy rabolj ki egy bankot...

2013. ápr. 24. 20:38
 9/62 A kérdező kommentje:
Kozgazdasz vagyok, ket nyelven beszelek felsofokon, most kulfoldon robotolok nem szakmai munkat csinalva, keves penzert. Nagyon utalom csinalni. Ki akarok torni, de nem tudok. Segitseeeeeeeg!
2013. ápr. 24. 20:51
 10/62 anonim ***** válasza:
Ha ilyen tanult lennél, nem tennél fel ilyen kérdést!
2013. ápr. 24. 20:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!