Utalok dolgozni, nagyon unom mar, mit csinaljak hogy ne kelljen tobbet bemenni a munkahelyemre?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 20:03
31/62 anonim válasza:
Szerintem neked nagyon kényelmes munkád van, látszik a hozzászólásaidból egy elkényeztetett, puhány ember vagy. Oda állítanálak legszívesebben egy 33fokos aszfalt munkára, és akkor megtanulod, mennyivel könnyebb azt csinálni, amit most dolgozol, és nem utat törni. Na meg ez is lejön ,hogy családod sincs, senkid nincs, mert csak magadra gondolsz, ha lenne családod, akkor másképpen gondolkoznál. Mondjál fel és haljál éhen. Ilyen negatív embereket utálok, mint te, aki nem szeret dolgozni.
32/62 A kérdező kommentje:
Nem erzem magam puhany embernek sorry. Az hogy elegem van a rendszerbol, meg nem puhanysag. Amugy dolgoztam mar tuzo napon, fizikai segedmunkat, 50+ -os melegben. Majdnem el is ajultam egyszer megis kibirtam. Nem nagy ugy. Csak egyszeruen belefaradtam mar ebbe az egeszbe, ennyi, ez nem puhanysag. Ez megvilagosodas. Rajonni hogy mennyire nincs ertelme az en szintemen a letnek.
2013. ápr. 25. 12:54
33/62 A kérdező kommentje:
Amugy ha volna penzem az tuti hogy nem jarnek be dolgozni! Otthon ulnek, jatszanek szamitogepes jatekokkal, prostikhoz jarnek, filmeket neznek, ennyi. Ezeket szeretem csinalni, ezekbe soha nem faradok bele :)
2013. ápr. 25. 12:57
34/62 anonim válasza:
Akkor olvasd el ezt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
Ilyen melót tuti végeznél,ennyi zséért.Ilyen szinttel már luxusprosti is sima ügy.
35/62 A kérdező kommentje:
Ja csak ilyen melohoz kell nemi sutnivalo, meg szerencse hogy megszerezd a megfelelo vegzettseget hozza. En csillagasz szerettem volna lenni, ha az eletem nem alakul ilyen szarul, akkor most valoszinuleg en is hasonlo kellemes helyzetben lennek mint az a MIT mernok akit belinkeltel.
De unom mar a mai napot...mikor mehetek mar haza????????????????????????
2013. ápr. 25. 14:12
36/62 A kérdező kommentje:
Ennyi? Senkinek nincs semmilyen mas otlete?
2013. ápr. 25. 17:37
37/62 anonim válasza:
A 24-es hozzászólónak üzenném, hogy Luxemburg szr hely, a kérdező 2 hét alatt felkötné magát.
Bár az is lehet, hogy épp ez zajlik....hmmm.
38/62 anonim válasza:
Fogyjál le és már is sokat spóroltál a kaján.
39/62 anonim válasza:
Hát ennyi SSC-zés után nem csodálom, hogy kezdesz bekattanni, én se vagyok tőle messze. De én már otthagytam. Bízom benne, hogy akad valami más, képzett vagyok én is, de nem szeretnék külföldre menni (meg a prostizás sem érdekel).
40/62 A kérdező kommentje:
Ugye, mondom en hogy az SSC az egy rakas szar! Ossze sem lehet haonlitani pl. egy banki meloval.... Te mitol kattantal majdnem be?
2013. ápr. 25. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!