Utalok dolgozni, nagyon unom mar, mit csinaljak hogy ne kelljen tobbet bemenni a munkahelyemre?
Jól látod a forexezést, estleg te is kezdj vele vagy sikkassz. Ha nem haragszol nem avatlak be a részletekbe, mert Én akarok keresni vele. Most megyek lefekszek néhány prostival :-D
Jó éjt és fel a fejjel !.
Miért dolgozol a szakmádban,2 nyelv felsőfokú ismerettel?
Te vagy a hibás,miért nem pályázol?
Mondjuk Luxemburgba.
20:27
ez nem igaz. Én szeretem a munkámat és örömmel csinálom. Ha nem büntetnének meg 7 ből 7 napot dolgoznék, pedig nem vagyok munkamániás :D
Ez viszont a te hibád,hogy normális állást nem tudtál szerezni.
Hihetetlen ennyi nyelvvel?Talán szakmai gyakorlatra is kellett volna menni,nem csak elvégezni.
Most kitalaltam a megoldast, elmegyek kaloznak. Csak nem tudom hogyan kezdjem kikkel kell kapcsolatba kerulni. Tuti jol fozeto szakma, es vegre kielhetem az eddigi elrejtett agressziomat, ugy hogy szarra lovok egy par embert, jihaaaa!
A SSC-k szarok, mert kulimunkat adnak ahol nem kell gondolkozni csak dolgozni. A jelenlegi munkahelyem is ilyen, en meg nem vagyok ilyen robot-tipus. A 200k -bol meg lofaszt sem csinalsz, nem veszel hazat, autot, stb. Zsebpenz. Szoval szar, lehuzas az egesz. De en mar dontottem, kaloz leszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!