Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Utalok dolgozni, nagyon unom...

Utalok dolgozni, nagyon unom mar, mit csinaljak hogy ne kelljen tobbet bemenni a munkahelyemre?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 24. 20:03
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:

Jól látod a forexezést, estleg te is kezdj vele vagy sikkassz. Ha nem haragszol nem avatlak be a részletekbe, mert Én akarok keresni vele. Most megyek lefekszek néhány prostival :-D

Jó éjt és fel a fejjel !.

2013. ápr. 24. 23:08
 22/62 anonim ***** válasza:
Pókerezz, tök király dolog, nyomogatod a gombokat és dől a lé, olyan mint a forex.
2013. ápr. 24. 23:13
 23/62 A kérdező kommentje:
Mar erzem is hogy ezeknek a tippeknek a hatasara teljesen pozitiv iranyba fog valtozni az eletem! :) Elkezdem mindkettot, a pokert eloszor amit ott nyerek beteszem a forexbe, ott tobbet lehet kaszalni... Viszlat munkahely! Eljenek a prostik.
2013. ápr. 24. 23:19
 24/62 anonim ***** válasza:

Miért dolgozol a szakmádban,2 nyelv felsőfokú ismerettel?

Te vagy a hibás,miért nem pályázol?

Mondjuk Luxemburgba.

2013. ápr. 25. 07:48
 25/62 anonim ***** válasza:
,,Miért nem dolgozol" akart lenni
2013. ápr. 25. 07:53
 26/62 A kérdező kommentje:
Utalom a szakmamat, tanuln jo volt, de normalis allast meg nem tudtam szerezni 4 ev alatt, csak a nyomorult shared service centerek ,meg call centerek vettek fel, ezert is jarok itt ahol vagyok, a melyponton. Gyulolom az egeszet. Csillagasz akartam volna lenni kicsi korom ota, de a matek nem ment annyira, igy maradt a kozgaz.... de azota mar szazszor megbantam a dontesemet, barcsak visszamehetnek a multba valahogy....
2013. ápr. 25. 10:13
 27/62 anonim ***** válasza:
mi a bajod az SSCkkel? nettó 200 + cafet nyomatnak, hol nem jó az?
2013. ápr. 25. 10:15
 28/62 anonim ***** válasza:

20:27

ez nem igaz. Én szeretem a munkámat és örömmel csinálom. Ha nem büntetnének meg 7 ből 7 napot dolgoznék, pedig nem vagyok munkamániás :D

2013. ápr. 25. 10:38
 29/62 anonim ***** válasza:

Ez viszont a te hibád,hogy normális állást nem tudtál szerezni.

Hihetetlen ennyi nyelvvel?Talán szakmai gyakorlatra is kellett volna menni,nem csak elvégezni.

2013. ápr. 25. 10:52
 30/62 A kérdező kommentje:

Most kitalaltam a megoldast, elmegyek kaloznak. Csak nem tudom hogyan kezdjem kikkel kell kapcsolatba kerulni. Tuti jol fozeto szakma, es vegre kielhetem az eddigi elrejtett agressziomat, ugy hogy szarra lovok egy par embert, jihaaaa!

A SSC-k szarok, mert kulimunkat adnak ahol nem kell gondolkozni csak dolgozni. A jelenlegi munkahelyem is ilyen, en meg nem vagyok ilyen robot-tipus. A 200k -bol meg lofaszt sem csinalsz, nem veszel hazat, autot, stb. Zsebpenz. Szoval szar, lehuzas az egesz. De en mar dontottem, kaloz leszek!

2013. ápr. 25. 11:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!