Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Utalok dolgozni, nagyon unom...

Utalok dolgozni, nagyon unom mar, mit csinaljak hogy ne kelljen tobbet bemenni a munkahelyemre?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 24. 20:03
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:

A banki meló pont ugyanaz, mint az SSC....

esetleg ha az alján vagy a táplálékláncnak akkor elb@szott vevőkkel is kell kisegítős kérdéseket megértetned.

2013. ápr. 26. 00:00
 42/62 anonim ***** válasza:

#37 ez érdekes nem tudom honnan veszítek ezt sok ember,hogy Luxemburg szar hely?

Én sokszor járok oda,és elkezdtem pályázni.

Más kocsikat sem láttam:BMW,Audi,BMW,Porsche,Rolls Royce,Winsmann,Ferrari,Aston Martin,BMW,Audi,Mercedes.

Bezzeg Fanyarország milyen jó. :O

Tesóm kint volt a spanjánál,kint dolgozott a srác közgáz gyakornokként,az irodában egy 1000 darabos puzzle volt kikészítve.A főnöke kiadott neki egy munkát egy hónapra,ő kevesebb mint egy hét alatt megcsinálta,a főnök leb@szta,hogy egy hónapra adta nem egy hét,és visszazavarta az irodába,ő meg elvolt ott puzzlezett,néha kapott egy két munkát.

Ebéd szünet nekik 2-3 óra vagy amennyit tartanak,fingja sincs senkinek meddig tart.

Délután 3-4 között azért illik hazamenni.

És nem 2000 euróval szúrták ki a szemét.

Nem hinném,hogy annyira sz@r hely lenne.

2013. ápr. 26. 05:25
 43/62 A kérdező kommentje:
Akkor megyek en is Luxemburgba. Csak nem tudom mennyi eselyem van kozgazdaszkent elhelyezkedni, franciaul tudok egy keveset, most tanulom....
2013. ápr. 26. 12:21
 44/62 anonim ***** válasza:
Kérdező ha tanulod a franciát akkor jó,csináld csináld,háá h_lye vagy kint nagyon komoly lesz.Jól csinálod te ember,csak feküdj rá akkor és a szakmáddal is foglalkozz.Kint neked aranyélet,Luxiban a közgazdász komolyabb mint az IT szakma,gondolhatod akkor.
2013. ápr. 26. 12:24
 45/62 anonim ***** válasza:
SSC-ben azért éreztem magam rosszul, mert hiába dolgoztam jól, azokat léptették elő, akik ugyan bénák voltak a munkájukhoz, de tetszettek a főnöknek (csajok). Én meg dolgozni szoktam, nem pletyizni és illegetni magam. A "mi egy csapat vagyunk" meg azt jelentette, hogy mások helyett kellett dolgozni, akik cseteltek egész nap, és ha szót emelt valaki ez ellen, akkor lebäszták, hogy nem csapatjátékos.
2013. ápr. 26. 12:40
 46/62 anonim ***** válasza:
#42. 37-es vagyok, onnan tudom, hogy 11 éve itt élek.
2013. ápr. 26. 14:06
 47/62 anonim ***** válasza:

így értem,de pontosan mi a baj Luxival?

Komolyan érdekel.

2013. ápr. 26. 14:20
 48/62 A kérdező kommentje:
Hatalmas kiraly vagyok. Beteget jelentettem ma es nem mentem be dolgozni! Marha jo harom napos lesz a hetvegem! Nem fogo mast csinalni mint tanulni franciat meg programozast me filmeket nezni egesz nap! Yesssss :)
2013. ápr. 26. 14:21
 49/62 anonim ***** válasza:

Miben programozol?

Amúgy váltani szeretnél programozásra akár vagy miért tanulod?

2013. ápr. 26. 14:31
 50/62 A kérdező kommentje:
Most eppen a c nyelvet tanulom ezerrel. A hosszu tavu celjaimhoz kell hogy jol tudjak programozni c, c++, -on. Kozep tavon pedig szabaduszo programozokent tudnek penzt keresni ugy hogy otthonrol programozok, igy nem kellene bejarnom a munkahelyre! Tuti terv, kitartas, es szorgalom kerdese az egesz. A legjobb benne hogy erdekel is, mar kiskorom ota a dolog, csak eddig lusta voltam komolyabban nekifogni.
2013. ápr. 26. 15:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!