Utalok dolgozni, nagyon unom mar, mit csinaljak hogy ne kelljen tobbet bemenni a munkahelyemre?
A banki meló pont ugyanaz, mint az SSC....
esetleg ha az alján vagy a táplálékláncnak akkor elb@szott vevőkkel is kell kisegítős kérdéseket megértetned.
#37 ez érdekes nem tudom honnan veszítek ezt sok ember,hogy Luxemburg szar hely?
Én sokszor járok oda,és elkezdtem pályázni.
Más kocsikat sem láttam:BMW,Audi,BMW,Porsche,Rolls Royce,Winsmann,Ferrari,Aston Martin,BMW,Audi,Mercedes.
Bezzeg Fanyarország milyen jó. :O
Tesóm kint volt a spanjánál,kint dolgozott a srác közgáz gyakornokként,az irodában egy 1000 darabos puzzle volt kikészítve.A főnöke kiadott neki egy munkát egy hónapra,ő kevesebb mint egy hét alatt megcsinálta,a főnök leb@szta,hogy egy hónapra adta nem egy hét,és visszazavarta az irodába,ő meg elvolt ott puzzlezett,néha kapott egy két munkát.
Ebéd szünet nekik 2-3 óra vagy amennyit tartanak,fingja sincs senkinek meddig tart.
Délután 3-4 között azért illik hazamenni.
És nem 2000 euróval szúrták ki a szemét.
Nem hinném,hogy annyira sz@r hely lenne.
így értem,de pontosan mi a baj Luxival?
Komolyan érdekel.
Miben programozol?
Amúgy váltani szeretnél programozásra akár vagy miért tanulod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!