Utalok dolgozni, nagyon unom mar, mit csinaljak hogy ne kelljen tobbet bemenni a munkahelyemre?
Úgy bírom, hogy megvettek kilóra. Kezdőpozícióban, legalsó szinten nettó 280at keresni havonta, nekem fair ajánlat.
Hosszútávon azért jobb lenne IT-val baszkurálni, hátha dolgozhatok otthonról vagy kapok saját irodát és nem elcseszett vevőkkel kell vesződni.
Á én is ugyanazon a fizu skálán vagyok, mint te, csak délutáni műszakban. A pótlékom 30%, szorozd fel aztán már helyben is vagyunk. Persze megvan a szopás része is a dolognak, hét közben totál nem tudok semmit csinálni.
A társaság nem gond, épp az a bajom most, hogy nincs időm találkozni a haverokkal. Ha otthonról dolgozhatnék, nem lenne ilyen.
Meg tényleg nem mindegy, hogy mit. Ezerx inkább gépekkel, programokkal, mint ügyes-bajos vevők dolgaival.
#42. az a baj vele, hogy az első pár hónap (vagy akár 1 év) után eléggé elfárad az újdonság ereje, hogy szép, tiszta, biztonságos és sokkal jobban keresel, mint otthon. szóval ez mind nagyon jó, de van egy mondás, azért jó itt élni, mert el lehet menni. vagyis több szuper európai város nagyon közel van, így egy hétvégi kiruccanásra is alkalmasak.
van néhány szórakozóhely és 1-2 még jó is, de az egész ország légköre annyira unalmas, hogy előbb-utóbb főbe akarod lőni magad. ismertem pár olyan dél-európai embert (attól függetlenül, hogy itt rengeteg portugál él például), akik 2 év után hazahúztak, mert nem bírták az időjárást (teljesen normális július közepén a zuhogó eső és 12 fok). rengeteg ember olyan mint egy zombi, pont mert nem tud mit kezdeni magával.
szóval ez a hely lassan, de biztosan leépít, ezért szr hely. mert egyébként tényleg szép és nyugis, rengeteg, zöld, erdő, kirándulóhely, szóval családoknak éppenséggel ideálisnak mondható. de ha nincs családod, gyerekeid, akkor hosszú távon nem ajánlom az országot.
önismeret....
gondold végig milyen helyzetben érzed jól magad és próbálj ahhoz munkát keresni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!