Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Utalok dolgozni, nagyon unom...

Utalok dolgozni, nagyon unom mar, mit csinaljak hogy ne kelljen tobbet bemenni a munkahelyemre?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 24. 20:03
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
96%
Ha lenne ilyen csoda-megoldás, mindenki azt tenné, nem gondolod???
2013. ápr. 24. 21:04
 12/62 anonim ***** válasza:
Melyik 2 nyelv felsőfok? Szakmai felsőfok mindkettő? Elmész fordítónak és nem kell bemenni munkahelyre, igaz, otthonról kell dolgozni, de az csak jobb.
2013. ápr. 24. 21:14
 13/62 A kérdező kommentje:
Nem akarok holnap menni dolgozni, punktum. Nem tudna valaki egy kisebb penzmaggal segelyezni engem? :)
2013. ápr. 24. 21:30
 14/62 A kérdező kommentje:
Koszi de a forditoi munkahoz edeskeves a felsofoku nyelvvizsga....
2013. ápr. 24. 21:32
 15/62 anonim ***** válasza:
87%

Kevés? Miért? Nem feltétlenül tudományos értekezéseket kell fordítani, mondjuk egy regényt miért nem tudnál lefordítani, amikor én középfokúval is tudok idegen nyelven olvasni? Vagy taníts embereket, azzal jó pénzt össze lehet szedni.

Ha megnyerem a lottót majd segélyezlek. Vagy adok egy százast, esetleg egy túrórudit.

2013. ápr. 24. 21:45
 16/62 anonim ***** válasza:

10.

A tanultság nem mindig jár együtt azzal, hogy pozitív beállítottságú emberek vagyunk, vannak terveink a jövőre és célokat tűzünk ki magunk elé.

2013. ápr. 24. 22:28
 17/62 anonim ***** válasza:
35%

Már az utóbbi években nagyon laza lett a felsőoktatás, mert megnövelték a keretet, ugye az volt a szlogen hogy a népesség 50%-ának kell diplomát szereznie, így nagyon sok alacsony mentális képességű is elvégezte. Minimálisak voltak a ponthatárok, ha apuka fizette önköltséggel felvételi nélkül bejutott a gyerek és a mai fiatalok sokat drogoznak és nem szednek vitaminokat sem, így elkopik és felhasználódik hamar a szervezet.

A szavaidból ítélve, te már nem bírod az életet. Szerintem őld meg magad és akkor megszabadulsz tőle + felszabadúl egy munkahely egy arra alkalmasnak.

2013. ápr. 24. 22:44
 18/62 A kérdező kommentje:
Igen teher az elet szamomra, belefaradtam mar, unom. Megolom magam, de csak akkor ha te is csatlakozol. Nem is, te mesz eloszor, ok? Igy ket munkahely szabadul fel arra alkalmasabbaknak! Tok jo terv!
2013. ápr. 24. 22:48
 19/62 anonim ***** válasza:
29%
Én nem dolgozok. A forexből élek régen !
2013. ápr. 24. 22:49
 20/62 A kérdező kommentje:
Korabban en is forexeztem de csak demo szamlaval. Mennyi tokevel kereskedsz? Ahhoz legalabb 5 misi kell ha nem tobb. Lehet en is el fogom kezdeni ha lesz egy kis tokem, mert ami most van azt nem lehet kibirni...
2013. ápr. 24. 23:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!