Hogyan tartsam magamban a lelket munkanélküliként?
"Nagy tévedés, hogy Budapesten könnyebb, itt is ugyanolyan nehéz munkát találni mint bárhol máshol. :("
Komolyan? Pedig még ebben az egyben bztam...
Három hónap?Én már több, mint egy éve keresek.Azelőtt sem volt sokáig munkám, de az betegség miatt volt(pánikbeteg voltam, nem jártam ki sehová) most sem vágyom emberek közé, de keresem a munkát, mert kellene nagyon a pénz, szörnyű az állandó spórolás, kuporgatás, nem nekem való.Betegségem alatt segélyt kaptam, közben egy közmunkát is rám sóztak, ami nagyon megalázóan érintett, nem azért szereztem több szakmát is...Aztán akadt egy önkéntes meló, ami arra volt jó csak, hogy kicsit kimozduljak, fizikailag jót tett és ott legalább rendesek voltak a munkatársak is, próbáltam állandósnak bekerülni, de oda is csak ingyen kelllett volna ember.Nem lakom kisvárosban, még sincsenek lehetőségek.Már hetek óta csak férfi munkák vannak(szakmunka), villanyszerelőnek, gépkezelőnek csak nem mehetek:D
De amúgy mindent ami csak lehetséges megpályázok, a munkáltatók csak válogatnak, már azt sem tudják jó dolgukban, milyen újabb eszement elvárást találjanak ki.Amit a munkáltatók csinálnak a jelentkezőkkel, meg alkalmazottakkal az is külön hányinger!
Xar mindenképp.Ha nincs munka, nem jó, mert nincs pénz.Ha van munka, pénz akkor sincs sokkal több és még megalázó helyzetekbe is kerülhetsz, pl feketéztetnek, stb...Szerencsére anyám valamelyest tud támogatni, bár jobban örülnék, ha már nem szorulnék rá, de nap mint nap megkapom, hogy a nyakán élek.Természetesen idegbeteg is vagyok mindezek miatt.Köszönjük azoknak, akik ide juttatták az országot és az embereket!
Három hónap még nem is olyan vészes, van ismerősöm, aki két éve keres. :(
Én is keresek, közben ugyan dolgozgatok, de nem élek meg belőle, engem is el kell tartani. :(
Őrület, ez Magyarország!!! El kell innen menni, csak hát ahhoz is pénz és/vagy ismeretség kéne!!
Ja, igen, az a másik, hogy ingyen munkát én is találtam, csináltam is, abban a reményben, hogy úgy majd be lehet kerülni idővel, vagy legalább "feketén", de fizetnek majd valamit.
De egy fenét!!!! Csak ingyen kell a munka!!
Én több, mint 2 éve keresek munkát. Szerencsére párom nagyon jól keres, így nincs szükség arra, hogy elmenjek Mekibe wc-t pucolni éjfélig...
Jelenleg önkénteskedek heti 1x, így legalább lefoglalom magamat, javító érettségizni akarok, arra tanulok. Itthon sportolok. Amúgy meg intézem párom ügyeit meg háztartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!