Most volt a diplomaosztóm. A nővéremtől "járt" volna ajándék, de nem kaptam semmit, csak valami ócska kifogást (azért nem hozott virágot, mert nem tudnám hova tenni (?! ) ). Tehetek rá megjegyzést, vagy fortyogjak magamban örökre?
Hát elég furcsa dolog... De ettől azért összeveszni szerintem nem kell. Inkább ne törődj vele.
Lehet, hogy valami meglepetést tervez, nem? :)
Először is: ez legyen elkövetkező életed legnagyobb gondja! (Rosszindulat nélkül.)
Ha jóban vagytok, miért nem ültök le és mondod el neki, hogy ez megbántott Téged? Csak egyszerűen őszintén. Ne vágd a fejéhez, csak mond ki magadból. Lehet, hogy meglepő válasz kapsz. Legyél őszinte, de udvarias.
Nem lehet, hogy később fogsz tőle kapni valamit? Valami olyat, amit nem tudott volna a kezedbe nyomni. Csak egy ötlet, de lehet, hogy ez van a háttérben.
Viszont gratulálok a diplomádhoz!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Természetesen nem akarok magamban fortyogni, jobb lenne nem törődni vele, de én sajnos általában nehezen teszem túl magam a dolgokon.
Egyébként már az is nagyon kegyes volt a részéről, hogy egyáltalán eljött. Egy héttel előtte felhívott, hogy lehet, hogy nem tud eljönni. A gyerekeire fogta, aztán meg a szüleinkre, ezt most nem részletezem, de nagyon önző, érzelmi zsaroló tud lenni. Kiderült (nem tőle), hogy nem igazak azok a kifogások, amiket az előbb írtam, hanem csak az arckezelése került veszélybe az én diplomaosztóm miatt. Aztán apukám győzte meg, hogy jöjjön el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!