A szuleimnek ezustlakodalmuk lessz mit vegyek nekik?
Figyelt kérdés
Meg nem dolgozom, egyetemista vagyok. Viszont osszepotolnek a baratommal es a testverem baratnojevel, ok mar dolgoznak. Semmilyen otletunk nincs... :(2012. jan. 23. 20:03
1/7 anonim válasza:
Szia..Hát jó lenne tudni hogy kb. mennyit szántok rá.Annyi minden van amivel örömöt lehet okozni.Lehetne egy 7vége valami szép környezetben welnessel csak ők ketten.Gondolom szüleid 50-es korosztály.Kisebb ajándék lehetne egy jó bor amire írattok valami szép szöveget.Lehet gravíroztatni is!Ha szeretik az ékszereket akkor 2db arany nyaklánc törhető szív alakú medállal.És mindenképp készüljetek egy köszöntő versikével sok-sok puszival,öleléssel.Ez fontosabb és szívmelengetőbb lesz nekik mint bármilyen ajándék.Remélem tudtam segíteni!
2/7 anonim válasza:
Bocs véletlenül privibe küldtem először!
3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt, megosztom a tobbiekkel az otleted, valamit csak kikanyaritunk :)
2012. jan. 23. 21:13
4/7 anonim válasza:
nálunk összefogott a kicsi család,és egy hosszú hétvégére küldüt őket Velencébe. Nem volt luxus utazás...buszozás volt és 3* csillagos hotel, de ez volt éetük egyik legszebb élménye, azóta is ezt emlegetik...tehát egy utazás biztos tuti ajándék.
5/7 anonim válasza:
Én tortát csináltatnák. Valami szép nagyot. A dédmamám 80. szülinapjára csináltattunk olyan tortát, hogy fehér marcipánnal volt bevonva és piros, szintén marcipán szívek díszítették és nem tudom, hogyan, de nagyon szépen rá volt írva, hogy boldog szülinapot. Szóval egy kis meglepetésbuli. Meglepetés torta, főzzetek nekik közösen, attól pl elolvadnak a szülők.
19/l
7/7 anonim válasza:
Mi a gyermekeinktől karika gyűrűt kaptunk a következő 25 évre. Életünk legszebb ajándéka azóta is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!