Most volt a diplomaosztóm. A nővéremtől "járt" volna ajándék, de nem kaptam semmit, csak valami ócska kifogást (azért nem hozott virágot, mert nem tudnám hova tenni (?! ) ). Tehetek rá megjegyzést, vagy fortyogjak magamban örökre?
Nem tudhatod, mi jött közben neki, miért nem hozott virágot.
Nézd a jó oldalát, elment, ott volt veled, együtt örült. Akkor meg ne foglalkozz vele!
Jobb adni mint kapni....:)
Én nem sértődnék meg ezen. Bármi legyen is a magyarázat arra, hogy nem vitt semmit. Én biztos nem haragudnék emiatt. Megemlítheted neki, vagy esetleg célozgathatsz rá, hogy kitől mit kaptál. De én a helyedben egyszerűen nem foglalkoznék ezzel.
Ha nem írod, hogy diplomaosztód volt, azt hittem volna, hogy általános iskolai ballagás.
Nem jár az ajándék. Elég gáz, ha azért veszel valakinek ajándékot, mert majd te is akarsz kapni.
Tipikus magyar mentalitás; ahelyett, hogy örülnél a jelenlétének is, kutakodsz a zsebeiben, hogy hol az ajándékod.
Miért? Rend szerint az ember nem szokta kérni az ajándékokat. Csak úgy adják. Nehogy már ez kötelezettséget jelentsen. Ennyi erővel adjanak az ajándék mellé váltót is.
Az ajándék önkéntes. Ezért van egyébként ilyen őrület karácsonykor. Mert ilyen illemajándékozásokat tartunk. Nem valami őszinte szokás. Elég szomorú.
Bocs, de ilyen alapon a nászajándék is.
Ez egyszerűen jelképes, és illetlenség nem adni, ha én is kaptam.
Jaj, megint játssza itt mindenki a hülyét, vagy tényleg nem értitek?
ELVÁRNI az ajándékot éretlen, haszonleső emberre vall.
Ha besértődnék, mert úgy érezném, jár az ajándék, nekem égne a pofám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!