Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mindenkinek ilyen nehéz...

Mindenkinek ilyen nehéz munkát találnia?

Figyelt kérdés
Egy éve keresek munkát, de nem találok megfelelő munkát. Nem vagyok beképzelt, se semmi ilyesmi, tanult létemre nem derrogált sosem a fizikai és végzettségemmel ellentétes munka elvégzése, de Bp-től 35 km-re lakom a környéken semmi lehetőség, csak kihalás alapon. Pesten meg alig fizetnek valamit, és még az utazást sem állják, alig marad valami a fizetésemből.3 gyermekünket neveljük, a párom 2 helyen dolgozik, én meg egyenlőre semmit nem találok. A gyerekekre is tekintettel kell lenni, mert nem maradhatnak egésznap, este is későig egyedül. Nagyon nehéz.
2012. ápr. 17. 14:09
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
70%
Igen, mindenkinek ilyen nehéz. :(
2012. ápr. 17. 14:17
 2/35 anonim ***** válasza:
87%
Tudom hogy nehéz, mindenkinek az, bár én valahogy kifogtam a jó állást és kb 2 hónapig kerestem,jó mondjuk táppénz nincs,amikor nem megyek be akkor az a nap 0, de a fizetés mellett nekem ez eltörpül, soha nem hiányoztam munkahelyről csak évi 10 napot míg nyaraltam, annyit kibírok fizu nélkül. 25 km-re lakom Pesttől, de nem is Pesten dolgozom. Ezen felül azért sok sikert kívánok a továbbiakhoz!
2012. ápr. 17. 14:21
 3/35 anonim ***** válasza:
93%
Főleg bizonyos koron túl, és 3 gyerekkel!
2012. ápr. 17. 14:24
 4/35 anonim ***** válasza:
95%

Igen nehéz. Én is lassan 1 éve vagyok itthon. Azt mondta valaki, hogy "Ha a helyedben lennék elmennék árufeltöltőnek vagy pénztárosnak a Tescoba". Na igen ám, de ott sincs üresedés az utóbbi időben. Az egyik ismerősünk az egyik Auchanban dolgozik (irodai valaki) azt mondta megpróbál intézni valamit: nincs üresedés, a CBA-ban szintén.

Igaz személyesen nem jártam végig az összes plázát, de 2 nagyobban voltam + a többi honlapjait néztem meg, és azokban sincs. Ismerősök nélkül nem megy.

2012. ápr. 17. 14:25
 5/35 anonim ***** válasza:
86%
Áhh 3. bizonyos kor alatt is nehéz. Én 22 vagyok, pályakezdő. Voltam pont valamelyik nap egy interjún, és kérdezte a pasi hogy "Hol dolgozott eddig? Nincs feltüntetve egy korábbi munkahely sem". Hát mondom sehol, pályakezdő vagyok...Konkrétan kijelentette hogy ők nem akarnak egy 22 éves pályakezdővel szrakodni.
2012. ápr. 17. 14:27
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elég sok embernek nehéz. Én 1,5 éve keresek munkát, eredménytelenül. Sógornőm is ilyen helyzetben van, csak ott már van 2 gyerek, így nála nehezebb a helyzet.
2012. ápr. 17. 14:28
 7/35 anonim ***** válasza:
82%
Igen, nehéz. Minden a kapcsolatokon múlik, sok a protekciós így mindig a sor végére kerülünk, még egy takarítói állásnál is ez van.
2012. ápr. 17. 14:32
 8/35 anonim válasza:
100%
Én egy éve keresek lassan. Szintén pályakezdő. Érettségi, szakma meg van, de nem kellek, mivel nulla tapasztalat menjek én a sunyiba. Szerencsémre a páromnak remek fizetése van tehát türelmes ilyen téren és látja hogy próbálkozom, de a mai világban egyszerűen lehetetlen. Próbálkoztam én is Tescoba jelentkeztem szám szerint 6x. Mindannyiszor az a kedves üzenet jött vissza hogy nem kerültem be. Vicc az egész. Szerencsére gyerekem nincs.
2012. ápr. 17. 14:37
 9/35 anonim ***** válasza:
81%

Ha itt a munkahelyemen felállítanánk egy dolgozói családfát, akkor szépen kijönne, hogy ki kinek a kije, mindenkihez lenne egy vonal. Na itt van a rendszerhiba.

Azokra az állásokra van reális esély pályázni, ahová az ember nem szívesen megy, vendéglátóipari egységekbe, gyárakba, kétkezi munkára.

A többi helyen pedig mindig van valaki, akinek az ismerőse pont ott szeretne elhelyezkedni, így lehetetlen eséllyel pályázni. Igazságos ez a rendszer? Dehogy. Érthető? Igen. Olyan munkaerővel akarnak együtt dolgozni, akit már valamilyen szinten leinformáltak, vagy legalább valaki tud mesélni róla. Ha valaki alkalmatlan, akkor az hamar kiderül.

2012. ápr. 17. 14:39
 10/35 anonim válasza:
76%
Sajnos másnak is nehéz. Protekcióval bekerültem egy élelmiszerüzletbe tavaly..nem vagyok rá büszke, de nagyon nagy szükségem volt a munkára, hiába vagyok tanult, a kutyának nem kellettem. Azóta gyakorlatilag megállás nélkül próbálok valami jobbat találni, de semmi. Sokszor még arra sem méltatnak, hogy visszaszóljanak, hogy bocs, nem. Egyszerűen csak lesz@rnak :( 21L
2012. ápr. 17. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!