Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mások miből és hogyan élnek meg?

Mások miből és hogyan élnek meg?

Figyelt kérdés

Én nettó 400 ezer forintot keresek Pesten. És ezért havi 160 órát dolgozok.

Mások hogy csinálják?

Nekem nettó 400 ezerből jó hogy a kaját tudom állni, meg néha egy kis szórakozást. Rezsit stb.

De se albérletet nem tudok belőle fizetni, se félretenni nagyon se semmi.

A jobb fizető munkákra soha nem vettek fel.

32 éves srác vagyok.

Soha nem voltak kiemelkedő munkáim.

A végzettségem kereskedelmi technikusi. Illetve van vagyonőr szakmám meg targoncás papírom.

tegnap 14:08
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
88%

Azért nem jössz ki, mert pénzügyileg tudatlan vagy és azért dobálózol más, gazdagabb ember neveivel, mert pénzügyileg tudatlan vagy.

Pénzügyi tudás növelésével lehet több pénzt keresni.

Lenézed Oglit, Hajdú Pétert, stb, mégis valamiben jobbak mint te.

tegnap 16:51
 12/37 A kérdező kommentje:

10-es: mit eszel te 30 napig?

80 ezerből..

Ird mar nekem össze. Kíváncsi vagyok. Akár itt akár privátban.

tegnap 17:20
 13/37 anonim ***** válasza:
79%

#10 ez a 80 ezres havi étkezés engem is érdekel.

Én itthon főzök, a munkába itthonról csomagolok, nem iszok alkoholt se energia italt, nem cigizek. De sokkal többet elköltök. Nem vagyok túlsúlyos, nem falok, csak naponta 3× eszek, de sokkal többet elköltök.

tegnap 17:26
 14/37 anonim ***** válasza:
84%
Semmi extra, fozok magamra, vagy neha rendelek menut. De kar a 80 ezren rugozni. Szamolj akkor 100-120-al. Akkor is rengeteget penzed folyik el.
tegnap 17:27
 15/37 A kérdező kommentje:

14-es: semmi extra. :D

Néha rendelsz is.

És ez mint befer a 80 ezres keretbe.

Ird mar ossze. Nagyon kíváncsi vagyok.

Én érdekes 200 ezer Ft alatt nem nagyon tudok kijonni.

tegnap 17:30
 16/37 anonim ***** válasza:
85%

Azt mondják, hogy ha az aktuális kereseted felét nem vagy képes félretenni minden hónapban, akkor nem értesz a pénzhez. Innentől kezdve hiába duplázódna meg a fizetésed holnap, akkor is elszórnád az egészet.

Így, hogy otthon laksz és nem vagy képes legalább havi 100-at félretenni a 400-ból, mindegy is. Hőbörögjél tovább, vagy menj ki külföldre dolgozni.

tegnap 17:32
 17/37 anonim ***** válasza:
25%
Targoncázással németben megkeresnéd a havi 2500 eurót.
tegnap 17:33
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Akkor napi 6700-et elkajalsz. Kezdheted itt a sporolast..

De ok, 200 a kajad, 20 a rezsid. Mi tortenik a maradek 180-al?

tegnap 17:41
 19/37 anonim ***** válasza:
84%
Havi 200 kajára? Az rengeteg. Mi 4en (két felnőtt, két gyerek) költünk kb havi 250-et
tegnap 18:22
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

5000 Ft egy guriga Trappista, 1000 Ft egy kiló (2x fél kiló) toast kenyér, 500 Ft egy fél kiló margarin.

Ebből egy hétre meg van a reggelid, sajtos szendvics, vagy melegszendvics felváltva, csak el kell készítened magadnak. Még munkába is vihetsz belőle.

Veszel mellé 2 kiló banánt, az 1000 Ft, az 10 db, napi 2 banán, azzal gyümölcs is van reggelire, tízóraira.

1 liter legolcsóbb tej 300 Ft naponta. Italod is van a reggelihez.

tegnap 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!