Ha eurot valtok forintra (mivel most gyenge a forint), majd miutan erosodott eleget a forint, visszavaltom eurora, kell utana adoznom? (kulfoldon elek es lehet, h itt masok a szabalyok, de erdekelne, hogy mi lenne, ha magyarorszagon elnek.)
Figyelt kérdés
2023. aug. 1. 20:54
1/10 anonim válasza:
Ha Magyarországon élnél, akkor nem lenne miből eurót venned.
2/10 anonim válasza:
Most gyenge? És majd ha erősödik visszaváltod? Vagy hogy is gondoltad te ezt?
3/10 anonim válasza:
Nem kell.
Amire figyelni kell, az nem csak az árfolyam, hanem hogy van-e kezelési költség és az mennyi.
Valutáról vagy devizáról lenne szó?
4/10 A kérdező kommentje:
Koszi harmas. Deviza. Igen, a kezelesi koltseggel tisztaban vagyok. (Revolut a szamla egyebkent.)
2023. aug. 1. 21:25
5/10 anonim válasza:
Azt nem tudom sajnos. Valutát azt tudom.:)
6/10 anonim válasza:
Üzletszerűen végzett devizaváltás adóköteles.
7/10 anonim válasza:
Tehát ha most gyenge a forint, akkor arra vársz, hogy erősödjön. De mi van ha tovább gyengül?
8/10 anonim válasza:
Az meg van hogy az eladási árfolyam más mint a vételi árfolyam?
9/10 anonim válasza:
Kérdező ha bejön a terved, akkor jót fogunk röhögni, hogy milyen buta vagy, hiszel kevesebbet kapsz majd vissza, mint amennyid most van :)
10/10 anonim válasza:
Nem nagyon fog már a közeljövőben visszaerősödni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!