Megteheti ezt a munkáltatóm?
Fejér megyében dolgozok egy egyesületnél. Én irodán vagyok. közel 160 Embert foglalkoztatunk.
2 telephelyünk van itt a megyében, 20km távolságra egymástól. Itt ugyan az a tevékenység folyik.
Ezeken a telephelyeken dolgozik 150 ember nagyjából.
Az egyesületnek van egy másik tevékenysége is. Ez Salgótarjántól nem messze van, szálláshely kiadás. Hatalmas szálloda.
Itt 10 emberünk van.
Minden évben rendeznek karácsonyi vacsorát a dolgozóknak. Ez általában itt fejérben, a nagyobbik intézményben zajlik. Sosem volt kötelező.
A főnök minden évben ad karácsonyi pénzt. Aki megy a buliba az ott kapja meg, aki nem megy, előre jelzi és az utolsó munkanapján.
Idén a főnök gondolt egyet, kitalálta, ott Salgótarján mellett akarja tartani a karácsonyi vacsorát.
Lemenni 20.án, 21.-én haza.
Kb mindenki azt jelezte vissza, hogy így nem vesz részt.
Nekem pl 2 kisgyerekem van, nem fogok lemenni ottaludni csak mert pofavizit van.
Erre a főnök kiakadt, hogy oda senki nem akar menni, közölte, csak az kap karácsonyi pénzt, aki részt vesz az ottani vacsorán.
Én utazzak kb 3 órát, hogy ő boldog legyen... meg velem együtt kb 150 ember...
Megteheti ezt?
Ne menj, én se mennék.
A főnököd marha könnyen van, örül, hogy végre a családjától távol qrvázhat.
De Te családanya vagy, van karácsony előtt kismillió dolgod, meg két kicsi gyereked.
Szaros 2 húszezresért menne 2 napra a fene. Mert egy 10-es tuti lejönne benzinpénzre.
hehe.. 10km-re nem vagyok hajlandó munka után, este elmenni semmilyen fizetetlen céges rendezvényre. Nincs benne a munkaszerződésemben ,hogy ezeken kötelező részt vennem a szabadidőmben.
2 napost csinálnának szimplán kiröhögném őket. Munkahely vagyunk nem iskola, ahol osztálykirándulásra megy a csoport.
Megteheti!
Én a helyedben elmennék...
Manapság gyerekes nőt eleve fel sem vesznek sehová, nemhogy két kis gyerekkel.
De ha nem kell neked a munkahelyed és nem baj, ha kirúgnak, akkor csak bátran maradj otthon!
Én tuti elmennék, és kikapcsolódásként fognám fel, hogy egy kicsit így kiszállhat az anya a mókuskerékből.
"Akkor ha engem ezért kirúg, kb 100ember tuti jön velem."
De ezt te sem gondolod komolyan!
Ha megritkitja a letszamot, erted senki sem fog felmondani.
Igy latatlanban mondom, tul sokan vagytok!
Ez az akcio mar a leepites resze.
Hidd el, egy csomóan el fognak menni!
Nem mindenki garasoskodik ennyire.
Téged meg kirúg.
Csak a köz megnyugtatása végett.
Ma délelött volt egy értekezlet, ahol ez volt az egyik fő téma.
Az egyik intézményünkben 65dolgozó nyilatkozott, abból 19 igennel.
A másik intézményben 62 dolgozó nyilatkozott, 5 válaszolt igennel, hogy menne.
Szóval 150 emberből 24 iratkozott fel.... nemhiszem, hogy így csak velem van a baj.
Elvetették az ötletet, úgyhogy a hagyományokhoz híven itt helyben lesz megtartva. Ide pedig délelött 10 óta 83an jeleztek vissza, hogy részt vennének.
Karácsonyi pénzt pedig még nem döntött a főnök, mi alapján oszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!