Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megteheti ezt a munkáltatóm?

Megteheti ezt a munkáltatóm?

Figyelt kérdés

Fejér megyében dolgozok egy egyesületnél. Én irodán vagyok. közel 160 Embert foglalkoztatunk.

2 telephelyünk van itt a megyében, 20km távolságra egymástól. Itt ugyan az a tevékenység folyik.

Ezeken a telephelyeken dolgozik 150 ember nagyjából.

Az egyesületnek van egy másik tevékenysége is. Ez Salgótarjántól nem messze van, szálláshely kiadás. Hatalmas szálloda.

Itt 10 emberünk van.

Minden évben rendeznek karácsonyi vacsorát a dolgozóknak. Ez általában itt fejérben, a nagyobbik intézményben zajlik. Sosem volt kötelező.

A főnök minden évben ad karácsonyi pénzt. Aki megy a buliba az ott kapja meg, aki nem megy, előre jelzi és az utolsó munkanapján.

Idén a főnök gondolt egyet, kitalálta, ott Salgótarján mellett akarja tartani a karácsonyi vacsorát.

Lemenni 20.án, 21.-én haza.

Kb mindenki azt jelezte vissza, hogy így nem vesz részt.

Nekem pl 2 kisgyerekem van, nem fogok lemenni ottaludni csak mert pofavizit van.

Erre a főnök kiakadt, hogy oda senki nem akar menni, közölte, csak az kap karácsonyi pénzt, aki részt vesz az ottani vacsorán.

Én utazzak kb 3 órát, hogy ő boldog legyen... meg velem együtt kb 150 ember...

Megteheti ezt?

nov. 25. 10:34
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
29%

Ne menj, én se mennék.

A főnököd marha könnyen van, örül, hogy végre a családjától távol qrvázhat.

De Te családanya vagy, van karácsony előtt kismillió dolgod, meg két kicsi gyereked.

Szaros 2 húszezresért menne 2 napra a fene. Mert egy 10-es tuti lejönne benzinpénzre.

nov. 25. 19:05
 32/38 anonim ***** válasza:
35%

hehe.. 10km-re nem vagyok hajlandó munka után, este elmenni semmilyen fizetetlen céges rendezvényre. Nincs benne a munkaszerződésemben ,hogy ezeken kötelező részt vennem a szabadidőmben.

2 napost csinálnának szimplán kiröhögném őket. Munkahely vagyunk nem iskola, ahol osztálykirándulásra megy a csoport.

nov. 25. 19:28
 33/38 anonim ***** válasza:
90%
Azt is megteheti, hogy az el nem mentek bónuszát szétosztja a megjelentek között
nov. 25. 21:15
 34/38 anonim ***** válasza:
44%

Megteheti!

Én a helyedben elmennék...

Manapság gyerekes nőt eleve fel sem vesznek sehová, nemhogy két kis gyerekkel.

De ha nem kell neked a munkahelyed és nem baj, ha kirúgnak, akkor csak bátran maradj otthon!

Én tuti elmennék, és kikapcsolódásként fognám fel, hogy egy kicsit így kiszállhat az anya a mókuskerékből.

nov. 25. 22:33
 35/38 anonim ***** válasza:
53%

"Akkor ha engem ezért kirúg, kb 100ember tuti jön velem."

De ezt te sem gondolod komolyan!

Ha megritkitja a letszamot, erted senki sem fog felmondani.

Igy latatlanban mondom, tul sokan vagytok!

Ez az akcio mar a leepites resze.

nov. 26. 18:20
 36/38 anonim ***** válasza:
75%

Hidd el, egy csomóan el fognak menni!

Nem mindenki garasoskodik ennyire.

Téged meg kirúg.

nov. 27. 09:54
 37/38 A kérdező kommentje:

Csak a köz megnyugtatása végett.

Ma délelött volt egy értekezlet, ahol ez volt az egyik fő téma.

Az egyik intézményünkben 65dolgozó nyilatkozott, abból 19 igennel.

A másik intézményben 62 dolgozó nyilatkozott, 5 válaszolt igennel, hogy menne.

Szóval 150 emberből 24 iratkozott fel.... nemhiszem, hogy így csak velem van a baj.

Elvetették az ötletet, úgyhogy a hagyományokhoz híven itt helyben lesz megtartva. Ide pedig délelött 10 óta 83an jeleztek vissza, hogy részt vennének.

Karácsonyi pénzt pedig még nem döntött a főnök, mi alapján oszt.

nov. 27. 11:16
 38/38 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ez egy "költség csökkentés" a cég részéről... Nem lehet azt mondani hogy nem volt Buli mert volt... Azt hogy ez mennyire szánalmas... azt mindenkire magára bízom...
nov. 27. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!