Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megteheti ezt a munkáltatóm?

Megteheti ezt a munkáltatóm?

Figyelt kérdés

Fejér megyében dolgozok egy egyesületnél. Én irodán vagyok. közel 160 Embert foglalkoztatunk.

2 telephelyünk van itt a megyében, 20km távolságra egymástól. Itt ugyan az a tevékenység folyik.

Ezeken a telephelyeken dolgozik 150 ember nagyjából.

Az egyesületnek van egy másik tevékenysége is. Ez Salgótarjántól nem messze van, szálláshely kiadás. Hatalmas szálloda.

Itt 10 emberünk van.

Minden évben rendeznek karácsonyi vacsorát a dolgozóknak. Ez általában itt fejérben, a nagyobbik intézményben zajlik. Sosem volt kötelező.

A főnök minden évben ad karácsonyi pénzt. Aki megy a buliba az ott kapja meg, aki nem megy, előre jelzi és az utolsó munkanapján.

Idén a főnök gondolt egyet, kitalálta, ott Salgótarján mellett akarja tartani a karácsonyi vacsorát.

Lemenni 20.án, 21.-én haza.

Kb mindenki azt jelezte vissza, hogy így nem vesz részt.

Nekem pl 2 kisgyerekem van, nem fogok lemenni ottaludni csak mert pofavizit van.

Erre a főnök kiakadt, hogy oda senki nem akar menni, közölte, csak az kap karácsonyi pénzt, aki részt vesz az ottani vacsorán.

Én utazzak kb 3 órát, hogy ő boldog legyen... meg velem együtt kb 150 ember...

Megteheti ezt?

nov. 25. 10:34
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
84%
Akkor ne menj. Ha az 40-50k nem kell annyira, nem kell menned.
nov. 25. 14:05
 22/38 anonim ***** válasza:
90%
Seggfej húzás, de megteheti.
nov. 25. 14:17
 23/38 anonim ***** válasza:
54%
Megteheti legálisan a főnök, hogy nem ad jutalmat mert nem mész el a csapatépítőre. Így pénteken dolgozol 4-ig majd mész haza a gyerekeidhez. A helyedben nézelődnék az állások között.
nov. 25. 14:22
 24/38 A kérdező kommentje:

Akkor ha engem ezért kirúg, kb 100ember tuti jön velem.

Mint írtam, 150emberből 100 egyöntetűen kijelentette, hogy nem megy oda....

nov. 25. 14:27
 25/38 anonim ***** válasza:
65%
Kirúgni nem fog, de szerintem ez elég gáz húzás...
nov. 25. 14:29
 26/38 anonim ***** válasza:
87%
25# akkor célirányosan garnitúrafrissités a cél. Mondjatok fel. Mindenkinek jobb lesz úgy.
nov. 25. 14:35
 27/38 anonim ***** válasza:
60%

Egy hisztiző rinyagép vagy, más ezért a 2 kezét összetenné!

A gyereket nevelni kellett volna, gáz, ha az apjával nincs el.

Ja igen, megteheti. Többen mentek 1 kocsival, osztódik az üzemanyagpénz, simán megéri. Gondolom számít az, az 50 ezer Ft, gondolom azért hisztizel itt.

nov. 25. 15:31
 28/38 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy megjegyzem, hogy jó édesapámék is úgy kapnak "karácsonyi ajándékot" (értsd kis tized unciás wiener philharmoniker aranyérme), ha a karácsonyi bulin megjelenik. Ha nem mész, nem kapsz. És ez Ausztria.
nov. 25. 16:37
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Igen megteheti.

Bónuszt, jutalmat és minden egyebet ami nincs benne a szerződésben úgy oszt ahogy akar.

nov. 25. 16:55
 30/38 anonim ***** válasza:
16%
Meg. Idehaza a munkáltatók azt tesznek amit akarnak, addig míg ki nem merik a dolgozók nyitni a szájukat. Magyar emberekben nincs összetartás, a többség 1 Ft-ért képes eladni a saját anyát is. Fúrják egymást a sz@rabbnál sz@rabb pozíciókért. Hányinger az egész alkalmazotti "közösség"
nov. 25. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!