Megteheti ezt a munkáltatóm?
Fejér megyében dolgozok egy egyesületnél. Én irodán vagyok. közel 160 Embert foglalkoztatunk.
2 telephelyünk van itt a megyében, 20km távolságra egymástól. Itt ugyan az a tevékenység folyik.
Ezeken a telephelyeken dolgozik 150 ember nagyjából.
Az egyesületnek van egy másik tevékenysége is. Ez Salgótarjántól nem messze van, szálláshely kiadás. Hatalmas szálloda.
Itt 10 emberünk van.
Minden évben rendeznek karácsonyi vacsorát a dolgozóknak. Ez általában itt fejérben, a nagyobbik intézményben zajlik. Sosem volt kötelező.
A főnök minden évben ad karácsonyi pénzt. Aki megy a buliba az ott kapja meg, aki nem megy, előre jelzi és az utolsó munkanapján.
Idén a főnök gondolt egyet, kitalálta, ott Salgótarján mellett akarja tartani a karácsonyi vacsorát.
Lemenni 20.án, 21.-én haza.
Kb mindenki azt jelezte vissza, hogy így nem vesz részt.
Nekem pl 2 kisgyerekem van, nem fogok lemenni ottaludni csak mert pofavizit van.
Erre a főnök kiakadt, hogy oda senki nem akar menni, közölte, csak az kap karácsonyi pénzt, aki részt vesz az ottani vacsorán.
Én utazzak kb 3 órát, hogy ő boldog legyen... meg velem együtt kb 150 ember...
Megteheti ezt?
Akkor ha engem ezért kirúg, kb 100ember tuti jön velem.
Mint írtam, 150emberből 100 egyöntetűen kijelentette, hogy nem megy oda....
Egy hisztiző rinyagép vagy, más ezért a 2 kezét összetenné!
A gyereket nevelni kellett volna, gáz, ha az apjával nincs el.
Ja igen, megteheti. Többen mentek 1 kocsival, osztódik az üzemanyagpénz, simán megéri. Gondolom számít az, az 50 ezer Ft, gondolom azért hisztizel itt.
Igen megteheti.
Bónuszt, jutalmat és minden egyebet ami nincs benne a szerződésben úgy oszt ahogy akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!