Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mai világban ez normális?

Mai világban ez normális?

Figyelt kérdés
próbaidőre mentem egy céghez és a vezetőnek szimpatikus voltam stb, ezért hívtak egy próbaidőre, ahol végül nem derült ki a teljesítményem ugyanis az ott lévő kollégák akiket nem ismertem elsőnek néhány jelezve a csoportvezetőnek vagy kiknek hogy kellemetlen a szagom vagy büdös vagyok, ami tulajdonképpen nem lehetett olyan vészes, csak a kényesség az határtalan, majd következő napkor bejöttem ismét, már már túlzásba véve nagyon figyeltem nehogy kellemetlen szagom legyen és nem is volt, de erre hivatkozva elküldtek merrt nem tudnak eegyüttműködni velem...wwhat?? néhány kicsi csíra miatt akiknek valószínúleg nem voltam szimpatikus..stb

nov. 7. 18:48
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
+ teljesen legyen a dolog. miért kell a munka? pénz legyen, s elmenjek lakni egyedül máshova... logikus..
nov. 8. 07:12
 22/28 anonim ***** válasza:
79%

Ahogy olvasgatom a kérdező hozzaszolasait felmerült bennem, hogy más baj is lehet itt...

Valójában milyen munkára jelentkeztél? 🤔

nov. 8. 07:41
 23/28 anonim ***** válasza:
83%
debil szegény
nov. 8. 08:13
 24/28 A kérdező kommentje:

a baj pontosan azokkal van, akik 1-2 óra, vagy ilyesmi írásból ítélkeznek.

további válaszokat nem kérnék.

Köszönöm szépen. Szép napot!

nov. 8. 10:39
 25/28 A kérdező kommentje:
gyere találkozzunk 23-as válaszoló, aztán meglátod mennyire vagyok debil.
nov. 8. 10:41
 26/28 anonim ***** válasza:
83%
#25: látom én azt innen is, nem kell még a szagodat is éreznem hozzá
nov. 8. 11:24
 27/28 A kérdező kommentje:

26os nem látsz te semmit se..

valahogy éreztem, hogy ilyen válasz fog érkezni erre. nagyon primitív :) semmi baj. Legyen szép estéd is.

nov. 8. 19:52
 28/28 anonim ***** válasza:
#27: nicsak ki beszél
nov. 8. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!