Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mai világban ez normális?

Mai világban ez normális?

Figyelt kérdés
próbaidőre mentem egy céghez és a vezetőnek szimpatikus voltam stb, ezért hívtak egy próbaidőre, ahol végül nem derült ki a teljesítményem ugyanis az ott lévő kollégák akiket nem ismertem elsőnek néhány jelezve a csoportvezetőnek vagy kiknek hogy kellemetlen a szagom vagy büdös vagyok, ami tulajdonképpen nem lehetett olyan vészes, csak a kényesség az határtalan, majd következő napkor bejöttem ismét, már már túlzásba véve nagyon figyeltem nehogy kellemetlen szagom legyen és nem is volt, de erre hivatkozva elküldtek merrt nem tudnak eegyüttműködni velem...wwhat?? néhány kicsi csíra miatt akiknek valószínúleg nem voltam szimpatikus..stb

nov. 7. 18:48
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen normális, sőt, elvárt, hogy egy büdös kollégát akivel nem tudnak vagy akarnak a bevált kollégák együtt működni elküldjenek...
nov. 7. 19:02
 2/28 SZTANN ***** válasza:
70%

NORMÁLIS. Ez nem a "mai világban" normális, hanem mindig is az volt. Az istállóban vagy a répaföldön lehetsz büdös (feltéve, ha egyedül dolgozol vagy a többiek sem mosakodnak), de onnan is munka után tisztálkodva mennek emberek közé.

Egyetlen civilizált munkahelyen sem fogja senki a bűzödet szagolni. Ez minimális elvárás. Nem kell hozzá próbaidő... (A családodban ez a rend? Barátaid nincsenek?)

nov. 7. 19:52
 3/28 A kérdező kommentje:
igen, de nem voltam büdös..nagyon lol.
nov. 7. 20:10
 4/28 A kérdező kommentje:

utolsó elolvastad egyáltalán a szöveget?

nő létemre alap a tisztálkodás főleg ha ilyenre megyek.

nov. 7. 20:12
 5/28 A kérdező kommentje:

jónál is van jobb..

megérzésem meg magas és nem ez állt teljes mértékben a háttérben, plusz az ego is nagy. egy biztos én győztem, mert nem kell ilyen kicsinyes csírák mellé mennem.:)

nov. 7. 20:15
 6/28 anonim ***** válasza:
72%

Ha nem vagy szimpatikus a cégben dolgozóknak, akkor miért akarná bárki, hogy ott maradj?

Mégis hogyan tudnál együtt dolgozni bárkivel, ha ő nem akar veled?

Az pedig, hogy mosdatlanul mentél az első, vagy bármelyik napodon dolgozni, egyszerűen értelmezhetetlen.

Tanulj belőle!

nov. 7. 20:16
 7/28 A kérdező kommentje:

6. te meg értelmezd az írásomat.

meg se ismertek, úgy ahogy én sem. de már írtam.én mindenképpen nyertem ezzel.

nov. 7. 20:18
 8/28 anonim ***** válasza:
64%

Dehogy nyertél. 🤣

Majd, ha kicsit csökken az egód, érteni fogod a világot.

nov. 7. 20:28
 9/28 anonim ***** válasza:
71%
Igen, ha nem fürdesz meg akkor normális hogy büdös vagy.
nov. 7. 20:41
 10/28 anonim ***** válasza:
75%
Igen, általában nem szeretik azt aki büdös és rendesen írni sem tud.
nov. 7. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!