Miért nincs ma nyitva egy normális bolt se? Minden kell egy "ünnep" miatt bezárni, kb 50 éve nagyon menő volt ez, de a mai világban nem lehetség ez! Hova menjek kaját venni, nagyon fáj a gyomrom és éhes vagyok, nincs itthon semmi?
Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 14:42
2/25 A kérdező kommentje:
Köszi, kfc nyitva van?
2012. márc. 15. 14:44
4/25 anonim válasza:
am a nonstopok is nyitva vannak.
6/25 anonim válasza:
Remélem egyszer karácsonykor dolgozni fogsz,és a magadfajta hülyéket szolgálod majd ki.Akkor rájössz,hogy minek kell bezárni.
7/25 A kérdező kommentje:
Kisboltok? Ezer éve nem voltam ilyen helyen, szeretem ha nagy választékom van, én tescot, vagy corat akarok!!! Ezek amgy külföldiek, miért nincsenek nyitva ma?
2012. márc. 15. 14:47
8/25 anonim válasza:
Mert most karácsony van utolsó? Nem úgy tűnik...Egyébként én vendéglátós vagyok, kb 10 éve nem volt szilveszterem sem és nem haltam bele. Március 15. pedig tényleg nem nagyon kaland.
9/25 anonim válasza:
Mert ez a mai nap erről szól! Miért ne lenne lehetséges? Akkor ne legyen okt 23, május 1, karácsony, szilveszter? Gondolkodni kell, és bevásárolni!!! Valami gyorskajálda biztos nyitva van, vagy kérj a szomszédtól.
10/25 anonim válasza:
Mi lenne veled az Alföldön egy tanyán, ahol a legközelebbi város kilométerekre van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!