Miért nincs ma nyitva egy normális bolt se? Minden kell egy "ünnep" miatt bezárni, kb 50 éve nagyon menő volt ez, de a mai világban nem lehetség ez! Hova menjek kaját venni, nagyon fáj a gyomrom és éhes vagyok, nincs itthon semmi?
Kisboltok? Ezer éve nem voltam ilyen helyen, szeretem ha nagy választékom van, én tescot, vagy corat akarok!!!
-Ha ennyire idióta vagy, akkor így jártál, max éhen halsz. Nagyobb bajod nem lesz! :))))))
Ezek amgy külföldiek, miért nincsenek nyitva ma?
-Mert Magyarországon vannak, és ÁLLAMILAG van ez így meghatározva!!!!
13: Ugyan már szerintem életében nem látott élőben se tyúkot se disznót! Az ilyen pesti nagyfiúk azt hiszik a csirke becsomagolva terem a fán.
Kérdéshez: Ha tudtad, már pedig gondolom tudtad, hogy ma nincs nyitva semmi, miért nem vásároltál be előre a nagy tescoban vagy corában?
Azért mert nem tudtam, hogy máricus 15 lesz... ennyi, engem nem érdekelnek az ilyen megemlékezések
Akkor meg is érdemled, hogy így jártál!!! Magyar embernek illik tudnia ilyesmit, te agyoniskolázott barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!