Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nincs ma nyitva egy...

Miért nincs ma nyitva egy normális bolt se? Minden kell egy "ünnep" miatt bezárni, kb 50 éve nagyon menő volt ez, de a mai világban nem lehetség ez! Hova menjek kaját venni, nagyon fáj a gyomrom és éhes vagyok, nincs itthon semmi?

Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 14:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%

Kisboltok? Ezer éve nem voltam ilyen helyen, szeretem ha nagy választékom van, én tescot, vagy corat akarok!!!

-Ha ennyire idióta vagy, akkor így jártál, max éhen halsz. Nagyobb bajod nem lesz! :))))))

Ezek amgy külföldiek, miért nincsenek nyitva ma?

-Mert Magyarországon vannak, és ÁLLAMILAG van ez így meghatározva!!!!

2012. márc. 15. 14:51
 12/25 anonim ***** válasza:
77%
Te Gyagyás! Hiába , ha magyar alkalmazottakkal dolgoztat, és a Szakszervezet kikövetelte nekik, hogy a magyar ünnepek, munkaszüneti napok!
2012. márc. 15. 14:51
 13/25 anonim ***** válasza:
77%
10. Mi lenne? Ott a disznó, a tyúk, vághatna magának egyet, és már meg is van oldva... :) Amúgy mit vársz az ilyentől? Nagy választékot akar? Menjen ki külföldre, hátha ott jobb lenne neki.
2012. márc. 15. 14:52
 14/25 anonim válasza:
77%

13: Ugyan már szerintem életében nem látott élőben se tyúkot se disznót! Az ilyen pesti nagyfiúk azt hiszik a csirke becsomagolva terem a fán.

Kérdéshez: Ha tudtad, már pedig gondolom tudtad, hogy ma nincs nyitva semmi, miért nem vásároltál be előre a nagy tescoban vagy corában?

2012. márc. 15. 14:55
 15/25 A kérdező kommentje:
Azért mert nem tudtam, hogy máricus 15 lesz... ennyi, engem nem érdekelnek az ilyen megemlékezések
2012. márc. 15. 14:57
 16/25 anonim válasza:
60%
Látom nem sül le a bőr a képedről, te hülye kis sz*rházi. :)
2012. márc. 15. 15:04
 17/25 anonim ***** válasza:
66%
Pattanj kocsiba és menj ki mondjuk Ausztriába. Ott biztos találsz nyitva hipermarketet, ha számodra egy kisbolt nem megfelelő....
2012. márc. 15. 15:09
 18/25 anonim ***** válasza:
58%

Azért mert nem tudtam, hogy máricus 15 lesz... ennyi, engem nem érdekelnek az ilyen megemlékezések

Akkor meg is érdemled, hogy így jártál!!! Magyar embernek illik tudnia ilyesmit, te agyoniskolázott barom.

2012. márc. 15. 15:14
 19/25 anonim ***** válasza:
63%
és Karácsonykor mi történik veled?
2012. márc. 15. 15:15
 20/25 anonim válasza:
58%
Jó nagy suttyó bunkó vagy b@azze! Mi az, hogy nem tudtad, hogy Március 15 lesz? Nem vagy magyar? Vagy eddig elzártak a külvilágtól, vagy csak egyszerűen egy tudatlan idióta vagy?
2012. márc. 15. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!