Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nincs ma nyitva egy...

Miért nincs ma nyitva egy normális bolt se? Minden kell egy "ünnep" miatt bezárni, kb 50 éve nagyon menő volt ez, de a mai világban nem lehetség ez! Hova menjek kaját venni, nagyon fáj a gyomrom és éhes vagyok, nincs itthon semmi?

Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 14:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
82%

abbol hogy nem tudtad valoszinüleg munkahelyed sincs és sulis sem vagy. mert akkor tudnád hogy szabadnap van. érdekes, a boltokon ki volt téve hogy zárva lesznek.

te pincében laksz vagy mi?

2012. márc. 15. 15:19
 22/25 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező, az igazi ostoba proli mintaképe vagy. Tipikus "mindenki le van szarva, lényeg, hogy nekem jó legyen" hozzáállás. Ezért utállak titeket.
2012. márc. 15. 15:21
 23/25 anonim ***** válasza:
76%
Elég tudatlan vagy, fogadok segélyből tengeted napjaidat.
2012. márc. 15. 16:08
 24/25 anonim ***** válasza:
:)))))Ez kur*ajó:)
2012. márc. 15. 22:07
 25/25 anonim válasza:
81%

Na, pedig meg akartam állni a válaszadást!

1.Vérlázító vagy.Nem érdekel az ünnep, ok, nem gond...kis hazafi-mondjuk rád se bíznám kis hazánk sorsát (az a baj, hogy most sincs jobb kezekben)de legalább ne hangoztasd.

2.Ha éhes, úgy értem IGAZÁN éhes vagy a kisboltban megtalálható száraz kiflinek is örülnél és nem vinnyognál nagyobb választékért, meg multikért.

Még életedben nem voltál éhes.Ebben biztos vagyok.Választék...röhej!

3.Amilyen arrogáns vagy, gondolom a szomszédaid is csak röhögnének az éhhalálodon.

4.Remélem túlélted ezt a rettenetes éhínséget és soha nem feleded 2012.03.15-ét és innentől a többit.A NAGY éhezés idejét...tiszteld az ünnepeket és a munkaszüneti napokat.Halálosan jók tudnak lenni.Kis ízelítő a hősi halált halt nagy magyarok szenvedéseiből...te nyomorult.

2012. márc. 16. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!