Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honvágy kint, "honvágy"...

Honvágy kint, "honvágy" itthon. Normális ez?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Több mint 10 évet éltünk kint Amerikában, csak ünnepekre jöttünk haza. Most hazajöttünk, lehet végleg. Májusban érkeztünk. Kint mindig iszonyatos honvágyam volt. Hazavágytam, Pestet akartam. A barátaimmal e-maileztem rengeteget, unokatestvéreimmel, és amikor meséltek, vagy képet küldtek, gyakran elsírtam magam mondjuk a hősök tere láttán, vagy más miatt. Mindig vártam a karácsonyt, hogy hazamenjünk. Most meg itthon vagyok már egy ideje, és ugyan azt csinálom, amit eddig. E-mailezek a barátaimmal, és amikor nézem a képeiket, vissza akarok menni. Vagy elég a saját képeimre néznem,amin még kint vagyunk és...ugyan olyan érzés önt el. Vissza akarok menni. Normális ez? Kintről haza akarok menni, itthonról meg ki...:) Vagy csak megbolondultam?
2011. szept. 13. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem egyszerűen mindkét helyen otthon érzed magad. :) Ez jó, "irigyellek". :))

Ne keseredj el, biztosan rengeteg alkalmad lesz még az életben mindkét helyen lenni! Azt is te döntöd majd el, hol telepedsz le, és persze a mai világban már változtatni sem olyan nehéz. Semmi sem végleges. :)

2011. szept. 13. 13:37
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
nem nem. Én Görögországgal vagyok így. Csak kimegyünk 2-3 nap múlva már annyira jönnék haza, hogy az hihetetlen, ha haza jövünk meg mennék vissza. soha nem gondoltam volna, hogy lehet egy embernek két otthona, de ezek alapján mégis.
2011. szept. 13. 13:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát remélem lesz alkalmam még rá...bár a kettő ég és föld, mindenhol otthon vagyok :)...Lehet tényleg csak ennyi...Köszönöm szépen!:)
2011. szept. 13. 13:40
 4/6 anonim ***** válasza:
42%
Nem. Találd meg önmagadat, és akkor mindegy, hogy élsz.
2011. szept. 13. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is külföldön élek. Itt nincs honvágyam, csak a szüleim hiányoznak. De ha hazalátogatok Mo.-ra, akkor 3-4 nap után már visszavágyok ide.
2011. szept. 13. 14:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi is külföldön élünk nekem csak az első évembe volt az, hogy honvágyam volt. Hazamegyek egy hétre akkor már a 2. nap nem tudok mit csinálni és jönnék vissza.. :)
2011. szept. 13. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!