Honvágy, vagy mi ez, normális?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat dolgoztam azért, hogy állatorvos lehessek,mivel itthon csak egy egyetem van,és elég nehéz bejutni,gondoltam elmegyek egy másik országba. Igaz azt az országot nem szerettem,de elsőre bejutottam, és lévén,hogy egy déli ország, napsütés meg minden,nagyon szép. Aztán rájöttem, hogy az itteni mentalitás minden csak nem az én világom, 6évet itt kibírni..az ég világon senkit se ismerek itt. Az emberek vagy nagyon kedvesek,vagy gyűlölnek, kb ennyit tapasztaltam. Alig kezdődött meg az év,de el akarok jönni,nem vagyok már gyerek,de egyszerűen nem tudok koncentrálni és csak a sírógörcs kerülget. Most már úgy látom még Magyarországon is több értelme lenne évekig próbálkozni,mert ott legalább ott a családom közben, vagy átmegyek Franciaországba a vőlegényemhez,meglesz az esküvő,és ott próbálkozom a felvételivel. Normális ez? Mások örülnének,hogy végre megvan az álom szak,én meg...Tudom,hogy ugyanezt akarom folytatni,de nem itt. Gondoltam pár hónap és megszokom,de csak vinné a pénzt, és egyszerűen nem gondoltam,hogy ez ilyen nehéz lesz. Mármint a lelki oldala.2011. szept. 10. 11:39
1/10 A kérdező kommentje:
Ja még annyi,hogy nem Magyarország hiányzik,ha a vőlegényemmel vagyok az ő hazájában semmi bajom, barátnőim otthon se voltak,nem nagyon igénylem őket. Szóval felszínes kapcsolatokra nincs szükségem,de az igazán fontos emberek nélkül nem bírom,vagy nem akarom bírni,vagy én nem tudom...
2011. szept. 10. 11:49
2/10 anonim válasza:
Eleve nem értem, hogy ha már külföldre mentél tanulni, akkor miért nem egyből a vőlegényedhez?
3/10 anonim válasza:
Huzzal el onnan gyorsan, nem eri meg szenvedni es az elet nem is arra valo. Persze ha kitartasz ugy erzed majd, hogy nem is veszes, de amint atmesz Fro-ba vagy haza, nem akarsz visszamenni es rajossz, hogy kar volt ennyit idot vesztegetni. Es azt se felejtsd el, hogy a tavolsag miatt a kapcsolatod is szetmehet (MO-rol konnyebb es gyorsabb utazgatni Fro-ba) En nagyon megbantam minden evet amit azzal toltottem, hogy turelmes leszek es kitarto meg nem adom fel...
4/10 A kérdező kommentje:
1. Azért, mert ide rögtön felvettek, és gondoltuk, hogy majd ő itt talál munkát, vagy majd valahogy átjeletnkezem, a lényeg,hogy kibírjuk, de sajnos nem.:(
2. Te vagy az első,aki azt írja,amit én is érzek...mindenki más azt mondta a környezetemben,hogy hülye vagyok,ha most felrúgok mindent, majd 6év múlva elmehetek...
Úgy látszik inkább újra kezdem az életem.
2011. szept. 10. 13:43
5/10 A kérdező kommentje:
Kedves második vele mi volt? Nem megerősítésre van szükségem, csak kiváncsi vagyok ki,hogy látja.
2011. szept. 10. 13:44
6/10 A kérdező kommentje:
Egyébként úgy döntöttünk Fro-ba próbálom meg az állatorvosit, amihez min. még 2év kell nekem a felkészüléshez.:S De egyszerűbb akkor már így,mint utazgatni folyton. Szóval oda is kell kitartás sőt több is,de a lelkioldala miatt bízom benne,hogy könnyebb lesz.
2011. szept. 10. 13:45
8/10 A kérdező kommentje:
Oké,még nem kaptam semmit privátban.
2011. szept. 10. 14:12
9/10 A kérdező kommentje:
Ha már elküldted,akkor valami nem okés,ha még nem akkor sorry.
2011. szept. 10. 14:12
10/10 anonim válasza:
Ne haragudj, rosszalkodott a gepem. MOST ment a privi! Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!