Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy a párod nélkül fél embernek érzed magad? Vagy ez normális hogy ezt érzem?
Nem normális. Erre az időre is erőt kellene adjon a tudat, hogy ismét találkoztok és szeret.
Ha ennyire függsz tőle, az nem egyenrangú kapcsolat. Vigyázz, mert ha feladod miatta az egyéniséged, akkor pont az veszik el, amit megszeretett benned. Ennek pedig egyenes következménye...
A másodiknak igaza lehet... Szerintem inkább az a normális, ha vele érzed magad teljesnek. Ez egyáltalán nem az ellenkezője a 'nélküle félembernek érzem magam'-nak.
Én a páromat 1-2 hetente látom csak. Tényleg vele váltam teljessé. De nálunk a szerelem lényege az, hogy akkor is mellettünk van a másik, ha fizikailag nincs ott.
Nem tudom, hány éves vagy, milyen nemű(bár feltételezem, hogy nő), és hogy mióta vagytok együtt, de fontos, hogy a dolog azért dolog, hogy elvégezd. A párod meg azért a párod, mert veled van, bízhatsz benne, akkor is, ha épp máshol van dolga.
Erőt kell venned magadon. Ennyi a történet.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!