Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan hogy a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy a párod nélkül fél embernek érzed magad? Vagy ez normális hogy ezt érzem?

Figyelt kérdés
Ha nincs mellettem mondjuk 1-2 hétig mert el kellett utaznia mintha fél ember lennék és fele annyira nem tudom teljesíteni a dolgaimat...normális ez?
2011. nov. 2. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen. Nálam mindig ez van, a hiánya miatt kevésbé tudok koncentrálni a dolgaimra. Valamikor enyhül valamikor erősen a szemem előtt lebeg és teljes szívemből azt kívánom bárcsak itt lenne. Ilyen a szerelem:) Szóval szerintem normális.
2011. nov. 2. 19:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális. Erre az időre is erőt kellene adjon a tudat, hogy ismét találkoztok és szeret.

Ha ennyire függsz tőle, az nem egyenrangú kapcsolat. Vigyázz, mert ha feladod miatta az egyéniséged, akkor pont az veszik el, amit megszeretett benned. Ennek pedig egyenes következménye...

2011. nov. 2. 19:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Én nem érzek ilyet szerencsére.
2011. nov. 2. 20:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A másodiknak igaza lehet... Szerintem inkább az a normális, ha vele érzed magad teljesnek. Ez egyáltalán nem az ellenkezője a 'nélküle félembernek érzem magam'-nak.

Én a páromat 1-2 hetente látom csak. Tényleg vele váltam teljessé. De nálunk a szerelem lényege az, hogy akkor is mellettünk van a másik, ha fizikailag nincs ott.

Nem tudom, hány éves vagy, milyen nemű(bár feltételezem, hogy nő), és hogy mióta vagytok együtt, de fontos, hogy a dolog azért dolog, hogy elvégezd. A párod meg azért a párod, mert veled van, bízhatsz benne, akkor is, ha épp máshol van dolga.

Erőt kell venned magadon. Ennyi a történet.

19L

2011. nov. 2. 20:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Én ilyen esetben pont megpróbálok jobban odafigyelni a dolgaimra, addig sem gondolok arra, hogy mennyire hiányzik.
2011. nov. 2. 20:05
 6/9 ava87 ***** válasza:
Az egy dolog, hogy hiányzik, ha hosszabb ideig nincs velem, hiszen szeretem. De nem érzem magam fél embernek. Amíg nem ismertük egymást, addig is egyedül intéztem a dolgaimat.
2011. nov. 2. 20:06
 7/9 anonim ***** válasza:

20,04-gyel egyetértek.

A második

2011. nov. 2. 20:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Fél embernek nem érezném magam szerintem te sem csak nagyon hiányzik azért kevered össze, mi távkapcsolatban kezdtük így is voltunk 2 évig csak hétvégén találkoztunk ez is szörnyű volt, de ki lehet bírni, tereld el a gondolataidat, menj el beszélgetni vagy válaszolgass itt( nagyon el tud vele menni az idő:D) találj hobbit :)
2011. nov. 2. 21:25
 9/9 anonim válasza:
én már akkor is megőrülök h ha egy-két órára nincs velem, ne aggódj :D
2011. nov. 15. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!