Néha besokallok a nagymamámtól. Ez normális?
Na jó de ha nem járhatok el sehova, szó szerint sehova, mert nem akarja hogy eljárkáljak itthonról? 16 éves koromban voltam egy sulibuliban és ennyi. Barátom még soha sem volt, mert azt mondja "A hátam közepére sem hiányzik hogy én pasizzak" de közben meg vénlánynak tart, mert "Bezzeg ő már 19 évesen férjnél volt, meg 20 évesen 1 gyereke volt". Még egy moziba sem mehetek el a barátnőkkel, mert "A mai fiatalok annyi veszélynek vannak kitéve, főleg ha 3-4 lány együtt mászkál, mert az olyan feltűnő".
És akkor mondhatnám még, hogy már szörnyen unom hogy egész álló nap itthon poshadok, már mennék dolgozni, hogy végre emberek között legyek, de azt sem akarja. A szomszédok meg a rokonok meg piszkálnak, hogy milyen egy sz*r vagyok hogy nem dolgozom ennyi idő óta.
És nem is szó szerint értettem, hogy ha holnap elmegyek pasizni akkor már 25 évesen szülni fogok, de ha csak 30 évesen mehetek el itthonról, akkor annál később lesz családom is.
Lehet szidni, de én már rég elhagytam volna.Felnézek rád, és megemelem kalapom.Nem sokan tudnák ezt csinálni.
Nálatok nincs valami öregek otthona, vagy bentlakós beteg gondozó?Hetente elmennél hozzá, és csá.Én a helyedben lépnék valamit, mert a Te életed forog most kockán.A szüleid is biztos azt akarnák, hogy az életed teljes legyen.Ez így nem állapot!És ha még 10 év múlva is él?Én azt mondom, vidd ez az öreglányt valami otthonba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!